Відновлення серця

17 жовтня 2014, 13:04
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
19

Коли інші говорять - Вячеслав Науменко мовчки робить.

Допомога вітчизняній медицині нагальне питання, яке я ставлю для вирішення перед собою як кандидат в народні депутати України по 144 одномандатному мажоритарному виборчому округу. В рамках допомоги, я відвідав Полтавський кардіологічний диспансер.

Після бесіди з головним лікарем стали відомі основні проблеми, що не дають лікарям змоги ефективно та якісно виконувати функціональні обов'язки перед пацієнтами. Тому було прийнято рішення надати максимум сприяння та допомоги у реконструкції диспансеру.

Не словом, а ділом! Після наданої кандидатом допомоги реконструйовано та відремонтовано більшість приміщень кардіодиспансеру, доснащено медичним обладнанням палати інтенсивної терапії. Для збереження температурного режиму в приміщеннях встановлено систему кондиціонерів та очистки повітря.

Для оперативного реагування на проблеми з пацієнтами, що перебувають в палатах встановлено камери спостереження, що дозволяють швидко та без зволікання лікарям надавати допомогу проблемним хворим.

Але на цьому Вячеслав Науменко не зупинився і вже зараз продовжується ремонт та реконструкцію ще одного блоку Полтавського кардіодиспансера.

Коли інші говорять - Вячеслав Науменко мовчки робить.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.