Молодим сім'ям - урядову увагу та безкоштовне кредитування, - Вячеслав Науменко

17 жовтня 2014, 12:46
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
23

Україна навіть у такий складний момент здатна не просто встати з колін, а піднятися й крокувати вперед у щасливе майбутнє.

Молоді сім'ї потребують особливої уваги. Перед ними одразу ж постає питання: де жити та як жити двом людям із маленькою дитиною на 2400 гривень у місяць? Держава повинна створювати фонди з допомоги молоді та молодим сім`ям.

Необхідне безкоштовне кредитування та низькі відсотки по кредиту на житло. Також надання робочих місць та гарні умови праці.

Це основне, що повинна забезпечити влада та над чим і я готовий сумлінно працювати. Кандидат в народні депутати від Радикальної партії О. Ляшка по 144 виборчому округу Вячеслав Науменко прийшов у політику не для того, щоб обкрадати наш народ, як це роблять нинішні політики.

Україна навіть у такий складний момент здатна не просто встати з колін, а піднятися й крокувати вперед у щасливе майбутнє.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.