Діти - моє майбутне, то наше майбутнє, - Вячеслав Науменко

16 жовтня 2014, 18:01
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
49

Вячеслав Науменко обіцяє, як батько, прикласти усіх зусиль за час своєї майбутньої каденції щодо вирішення нагальних питань дитячого виховання на 144 окрузі м. Полтава.

Не зважаючи на ситуацію в країні, поряд з важким соціально-економічним станом та суспільно-політичною ситуацією в країні в жодному випадку не потрібно забувати про тих, хто в майбутньому продовжуватиме героїчний поступ своїх батьків - про дітей.


Кандидат в народні депутати України від Радикальної партії О. Ляшка по 144 одномандатному мажоритарному виборчому округу Вячеслав Науменко виступає за якісне дошкільне та початкове шкільне виховання юних українців.

"Я сам батько", - наголошує Вячеслав Науменко. "Саме в цей віковий період у дитини формується уявлення про світ та суспільство, відкладається базис фундаментальних моральних законів. В цьому, поруч зх батьками повинні одним фронтом стояти вчителі та вихователі. Для цього необхідна суттєва законодавча та матеріальна база, мотивація та заохочення педагогічної спільноти, задіяної в процесі виховання.

Щоб не перетворювалися дитячі садки та початкові школи у відбування номера, де ніхто нічим не цікавиться, а дитина залишається сам на сам зі своїми талантами та вподобаннями", - переконує Вячеслав Науменко.


Вячеслав Науменко обіцяє, як батько, прикласти усіх зусиль за час своєї майбутньої каденції щодо вирішення нагальних питань дитячого виховання на 144 окрузі м. Полтава.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.