Оголосити війну корупції та зменшити чиновничий аппарат

16 жовтня 2014, 14:26
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
27

"Щоб не казали, але правило “Я через знакомого/друга/брата/свата/кума всьо порішаю” живе і процвітає на теренах не тільки України в цілому, а й Полтавщини зокрема.

Як бізнесмен та директор великого промислового підприємства Вячеслав Науменко відчув на собі та знає що таке корупція та “телефонне право”. Одним із своїх основних завдань кандидат в народні депутати вважає саме подолання корупції як серед чиновників так і в підсвідомості громадян.

"Щоб не казали, але правило “Я через знакомого/друга/брата/свата/кума всьо порішаю” живе і процвітає на теренах не тільки України в цілому, а й Полтавщини зокрема. Це набагато простіше, ефективніше і дешевше ніж дотримуватися букви закону і зануритися в бюрократичне болото виконання приписів і розпоряджень.

Міняти систему необхідно лише законодавчо, шляхом зменшення чиновничного аппарату, спрощення системи отримання дозволі та ліцензій, демонстрації народу конкретних фактів невигідності вирішення питання через купу знайомих. І тоді корупцію буде якщо не кінцево переможено, проте знівельовано" - пояснив Вячеслав Науменко в одному з інтерв'ю місцевого видання.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.