Знання історичної спадщини - крок до процвітання

13 жовтня 2014, 13:12
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
15

Історичні традиції нашої Батьківщини в цілому та її центру Полтавщини, зокрема, свідчать про могутній базис державотворення та боротьби за незалежність.

Історичні традиції нашої Батьківщини в цілому та її центру Полтавщини, зокрема, свідчать про могутній базис державотворення та боротьби за незалежність. Вячеслав Науменко - поруч зі своїми соратниками по партії категорично засуджує так звану “шароварщину”, яка викривляє українську історію і її традиції, спотворює погляд ззовні на внутрішню глибину суспільно-історичних процесів України, спрощує представлення про ту складову, яка сформувала та організувала націю.

Не сало та чуб повинні стояти на чолі формування історичної свідомості, а клекіт беркута на Диким полем, стукіт копит аргамаків, шелест хоругви, брязкіт “карабєли”, тріск пороху в пістолі, плескіт води Понта Евксінського за бортом “чайки” та несамовита воля до боротьби з ворогом.

Тільки такі асоціації повинні приходити в голову будь-якому пройдисвіту зі сторони, якщо він захоче заволодіти волелюбним і працьовитим народом. Тільки такий образ українця повинен виникати в уяві ворога як невіворотність покарання за спробу надіти ярмо на українця.

Пам'ятаймо свою історію, своїх героїв та тих хто в боротьбі виплекав державу Україна - Байда-Вишневецький та атаман Сірко, гетьман Сагайдачний та екзильний Павло Полуботок, учасники визвольних змагань початку ХХ сторіччя Скоропадський та Винниченко, ті, чиї прізвища ще не внесено в скрижалі сучасної історії, проте ось ось вони покажуть усьому світу що Україна - могутня, а українці - нездолані.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.