З духовності відродиться держава

13 жовтня 2014, 12:41
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
34

Наразі найвигідніший час для формування базису національної ідеї. Ефектна консолідація “внутрішнього Я” українця на фоні війни, всезагальної підтримки українських військовиків...

Як кандидат в народні депутати від Радикальної партії я вважаю, що лише органічне поєднання внутрішнього світу, духовності українця поруч з прагматичним - зовнішнім фактором зможе в повному обсязі забезпечити подальше становлення всієї української нації.

Проте, при всіх меркантильних і суто виробничих відносинах при відновленні економіки нашої держави практично всі політичні сили та окремі опоненти забувають про той базис, котрий формує в нас українця як такого.

Наразі найвигідніший час для формування базису національної ідеї. Ефектна консолідація “внутрішнього Я” українця на фоні війни, всезагальної підтримки українських військовиків, надії на майбутнє та боротьби з внутршінім вором та олігархатом дасть змогу виокремити в кожній особистості той хребет, який надалі формуватиме могутній образ нації.

Що допомагатиме в цьому? Відповідь проста - вітчизняна культура, яку незаслужено забувають і старі і нові чиновники - “культуристи” від влади.

Повернення в орбіту світосприйняття укарїнця тих цінностей, які формували націю ось головна задача. А що, як не Полтавщина може стати якщо не епіцентром, то у всякому випадку одним з головних провідників відродження культури України. Іван Котляревський, Панас Мирний, Микола Лисенко, Петро Чайковський, Павло Загребельний, Раїса Кириченко, Григорій Сковорода, Микола Гоголь - ці імена навіки увійдуть в галерею слави Полтавщини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.