Газовий автоудар по українцях

12 жовтня 2014, 15:40
Власник сторінки
0
112

Обурення українців викликає не проблеми з газом в нашій країні, а методи її вирішення. Поки політики на горі чубляться і не несуть жодної відповідальності за свою бездіяльність.

 Від тоді як Росія перекрила газовий вентель уряд не зробив нічого, щоб знайти прийнятний для українців метод вирішення проблеми. Першим чином українцям суттєво підвищили ціну на газ для населення. І чергові підвищення не загорами. Підлеглі Яценюка попередили ціна газу може зрости ще, навіть в чотири рази. Порахуйте тоді скельки платитиме тоді звичайна пенсіонерка? То ж бо й воно. Грошей не те що на їжу, навіть на оплату комунальних послуг не вистачить. А не заплатив вчасно – штраф, маєш борги – взагалі відсудять квартиру. Все для людей.

Тим часом інший удар українці отримали по своїх робочих місцях. Кабмін заявив, що газу для великих підприємств не буде. Особливо дісталось хімічним підприємствам Дмитра Фірташа. Ну хотів Яценюк «вїсти» Фірташа, то треба було розслідування проводити, суди, а не підприємства закривати. Немає газу – нема виробництва, немає виробництва – немає зарплати. А скільки людей працює на таких хімічних гігантах. Тисячі! Подумайте чим обернеться безробіття кількох тисяч робітників «Рівнеазот» для маленького міста Рівне, де більшість надходжень до бюджету – податки «Рівнеазоту», а місто використовує очисні споруди підприємства. Голодні бунти не хочете?

А як же вирішуватимуть проблему газу? Україна відмовилась купувати газ в Росії і підписала контракт з Норвегією. Але яка ціна газу? Навряд чи менша ніж у Газпрому. Тим часом газ у Європі Україна купувала ще при віце-премєрі Сергії Арбузові і коштував він значно дешевше. Втім вдалось домовитися з росіянами про ще дешевшу ціну, тому європейські поставки стали неактуальними. Бо керівництво уряду вміло, а що сьогодні? За не вміння Яценюка домовлятися доводиться платити українцям. Платити кров’ю і життями.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.