ВЛАДУ МОЛОДІ!

05 жовтня 2014, 19:07
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
1
1373
ВЛАДУ МОЛОДІ!

Моя мета – щоб не тільки наші внуки та правнуки, а вже наші діти жили в новій, сильній, правовій, стабільній та прогнозованій країні...



Моя мета – щоб не тільки наші внуки та правнуки, а вже наші діти жили в новій, сильній, правовій, стабільній та прогнозованій країні, головною цінністю якої була б  кожна людина, незалежно від її походження та фінансового становища. Щоб вся державна система працювала на захист інтересів кожного!

ВЛАДУ МОЛОДІ!

Ми надамо можливість гідним, молодим і талановитим патріотам України разом розбудовувати нашу країну. Саме молодь зможе змінити нашу сталу заангажовану систему, а не старі злодії, які роками за рахунок хабарів обкрадали народ. Ми звільнимо усіх хабарників з їх посад і вони понесуть покарання за скоєні злочини.

Ми запровадимо відкликання депутатів всіх рівнів, посилимо кримінальну відповідальність за хабарництво та зловживання владою, передбачимо виборність суддів. Ми позбавимо депутатів та високопосадовців космічних зарплат і несправедливих пільг. Скасуємо державні дачі і квартири, службові авто, охорону, особливе медичне забезпечення, а зекономлені мільярди грошових коштів спрямуємо на створення робочих місць, збільшення заробітніх плат керівників середнього рівня та простих службовців, збільшення державної підтримки сиротам, багатодітним сім'ям, пенсіонерам, інвалідам, чорнобильцям, афганцям, дітям війни, студентам, селянам, молодим родинам.

Ми скоротимо кількість депутатів Верховної Ради до 200. Заборонимо обиратись до парламенту пенсіонерам і більше, ніж на два скликання. Усі пенсіонери також будуть звільнені з державної служби, а на їх місця прийде молодь.

Шлях виконання наших з вами завдань починається з нашої спільної перемоги на цих виборах. Ми піднімемо Україну з колін і зробимо її світовим економічним і геополітичним лідером!


Нам потрібні РАДИКАЛЬНІ зміни!


Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.