Чіп і Дейл Кабміну – хто врятує українську економіку

27 вересня 2014, 12:11
Власник сторінки
0
91
Чіп і Дейл Кабміну – хто врятує українську економіку

Українців вперто переконують, що країну можуть врятувати тільки прем’єр Яценюк та президент Порошенко. Такі собі Чіп і Дейл української системи влади – завжди поспішають на допомогу.

Українців вперто переконують, що країну можуть врятувати тільки прем’єр Яценюк та президент Порошенко. Такі собі Чіп і Дейл української системи влади – завжди поспішають на допомогу. Тільки як у відомому мультику у них виходить не рятувати, а потрапляти в курйозні ситуації. Жарти жартами, але для української економіки такі рятівники приносять більше шкоди чим користі.

У українських громадян після Майдану тільки одне запитання: "Де реформи? Чому ніхто не рятує країну, але лише говорить про це?". Так звані реформи уряд Яценюка народжував не один місяць. У підсумку в парламент подали деякі з законів, які розробляли громадські активісти! А де робота кабміну? Правити хороші починання громадських активісті та в носити в їхні закони корупційні схеми? І тишина…

В вересні Яценюк вніс в парламент черговий "пакет реформ". Так званий. Що по суті вимагав проголосувати уряд? Давайте розберемось. По-перше, Яценюк пропонував внести зміни в міжбюджетний кодекс. Потім внести зміни в податковий кодекс, якими підвищити відсоток збору за обмін валюти з 0,5 відсотків до 2! Як думаєте сильно це допоможе гривні?

А ще хотіли реформувати обовзякове соціальне страхування та фонд оплати праці.

Ви запитаєте як? А хто його знає. Проекти законів підготовлені " з кандачка" депутатам передали мало не в останній момент. За що голосувати, як, ніхто і не збирався пояснювати. Пам'ятаєте відомий "розвод": "Нема коли пояснювати. Терміново треба гроші. Поясню потім". Оце такий меседж дає країні "високопрофесійний" уряд.  Логічно, що проект не набрав необхідної кількості голосів.

І що у відповідь від Арсенія Яценюка? Необгрунтована істерика – не проголосуєте закони, не подам проект бюджету. Нормальна така позиція. Хай країні буде без бюджету.

Отакі от Чіп і Дейл. Яценюк і Порошенко. Один економіку "рятує", а другий – армію. А на виході одні розчарування. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Арсеній Яценюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.