Золотий мамона переміг тих, хто вистояв перед катами та ворожими танками.

11 вересня 2014, 02:11
Власник сторінки
0
1145

Комбати та герої Майдану, як рикші на своїх спинах вносять у парламент своїх ворогів та ворогів українського народу - створюють для них антураж.

Переглянув списки комбатів та майданівців, які йдуть у списках олігархічних партій. Комбати добровольчих батальйонів, козак Гаврилюк та інші майданівці в одному списку з тими, хто увесь час "зливав" Майдан, хто здав Крим, хто за 7 місяців не сформував потужну українську армію, не забезпечив ефективну роботу ВПК, не організував масове відновлення та постачання техніки у війська і у добровольчі батальйони, хто не підготувався до війни з Росією, хоча вона розпочалася ще з анексії Криму.

Йдуть з тими, на руках у кого прямо чи опосередковано кров сотень загиблих українських героїв, яким вони не надали допомоги під Іловайськом та ще в безлічі розкиданих по Україні ізвариних  та сніжних.

Люди, яких поважає вся Україна, у одних списках з тими, з вини яких стали можливими ЛНР та ДНР, і з тими, хто оголосив про остаточне розграбування державного стратегічного економічного потенціалу під виглядом "небаченої приватизації", не провів жодної реформи, залишив злочинні кримінальні схеми та кадровий потенціал минулого режиму, не покарав жодного злочинця і жодного зрадника та маніакально боїться фундаментальних змін, хоче законсервувати існуючу державну систему і залишити все по-старому.

З тими, хто не знає, Що Робити і Що Будувати, але увесь час лізе до державного корита.

Замість того, щоб об’єднатися в окремій насправді народній партії, люди, на яких покладали надії українці, йдуть з тими, хто 23 роки грабував, нищив і зраджував Україну, хто безліч раз обдурював українців і прирік на жебракування та довчасні смерті мільйони наших громадян.

Яку ж магічну силу має золотий мамона, якщо перед ним не встояли навіть душі,  загартовані у борні!

Чи за таке майбутнє для України загинула Небесна Сотня і сотні українських Воїнів-патріотів?

Чи про таку владу мріє український народ?

Ганьба живим!

Ось так Україна і втрачає черговий шанс на побудову Нової України.

Маю повне право казати це.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.