Семену Семенченку. НАДВАЖЛИВО !!!

28 серпня 2014, 14:23
Власник сторінки
0
1241

Брати українську ситуацію у свої руки.

Пане Семене!

Нинішня влада в силу безлічі об’єктивних причин не здатна забезпечити перемогу України.

Зрада, корупція, саботаж, непрофесійність, відсутність якісного кадрового потенціалу та низький інтелектуальний та моральний рівень військового та державного керівництва прирікає Україну на поразку у війні з Росією і на втрату територіальної цілісності та незалежності.

Сьогодні, як і на Майдані,  українське суспільство повинно знову взяти контроль над ситуацією у свої руки.

Потрібно самостійно, незалежно від влади та політикуму знову піднімати народ.

І робити все задля досягнення головної мети, всупереч ворожим проявам.

Критично важливо Об’єднати всю українську націю навколо Ідеї, на яку очікує 75- 85% громадян. Консолідувати, мобілізувати, активізувати, організувати і скерувати до обраної цілі кожного українця.

Українські воїни-патріоти мають знати, що йдуть у бій за зрозуміле і насправді світле майбутнє для України і своїх сімей, а не ризикують і віддають життя за купку покидьків-олігархів та їх мажорів.

А український народ для гіпермотивації повинен мати чітку відповідь на запитання: "Що Будувати, Що Робити, і який результат буде отримано у визначені терміни?" 

Необхідно вже сьогодні самостійно і паралельно з діями державної влади розпочати фундаментальну розбудову української армії і української держави. 

Партизанський рух – це лише один з безлічі ключових факторів, який  не змінить українську ситуацію без наявності ефективної, сильної, сучасної та мобільної армії. 

У разі широкомасштабної агресії Путін застосує тактику "випаленої землі" для знищення соціально-економічного та національного базису партизанського руху. Він вже показав - для досягнення своїх маніакальних цілей виселить до Сибіру або фізично знищить все українське населення, незважаючи на національну приналежність. 

Отже, не буде армії - не буде і держави.

Потрібні якісно нові підходи. 

Тому, маючи державу і можливість розгорнути повноцінну армію, потрібно реалізувати "Формули Швидкого Успіху" для вирішення необхідних стратегічних ключових задач з оборони та розбудови України.

Негайно, не витрачаючи ні дня, почати діяти тут в тилу, не забуваючи щохвилинно підтримувати наших патріотів на передовій.

І паралельно йти у владу. 

Без зміни привладних покидьків, які руйнують та грабують Україну вже 23 роки, і без зміни існуючої злочинної, антинародної, феодально-олігархічної державної системи на цивілізаційно якісно нову державну систему нічого не зміниться – все залишиться по-старому. 

А в України достатньо стратегічного інтелектуального продукту та надпотужного інструментарію і патріотів, здатних майже миттєво поставити на "диби" і зрушити на активні дії всю Україну.

Майдан це підтвердив. 

Час діяти, а не констатувати факти і бити поклони привладним дегенератам!!!

Для постійної комунікації громадянам потрібні прямі контакти з Вами – телефони, за якими можна безпосередньо зв’язатися для координації дій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.