Новий Парламент не проіснує довго... у 2016 році переоберуть інший

26 серпня 2014, 22:19
Власник сторінки
журналіст
0
133

Багато хто говорить, що вибори не вчасні, що Закон про вибори поганий. Але я вам скажу, що вибори ніколи не бувають доречними!

Їх завжди хочеться перенести і комусь хочеться ще трохи побути депутатами, а закони теж завжди погані.


Як на мене, Закон про вибори поганий, але навіть він все одно дасть можливість оновити Парламент на третину. В Парламент прийдуть нові люди, в тому числі і ті, хто показав себе під час АТО. Повернуться деякі депутати, які не змогли пройти в сьогоднішній Парламент через репресії і фальсифікацію виборів в часи, коли правив Янукович. Таким чином створиться новий Парламент.
Я думаю, що цей Парламент не проіснує довго. Думаю, що його існування триватиме близько 2 років. І вже у 2016 році переоберуть інший, але…цей Парламент прийме і зміни до Конституції, і зробить все, щоб нові вибори проходили по партійним спискам.
Сьогодні основні політичні сили розвалені. Їх дуже багато. І багато політиків бояться іти разом із якимись політичними силами. Але настав час - ми живемо в парламентській республіці. Сьогодні люди повинні знаходити спільну мову із партіями. Якщо ти хочеш змінювати країну – треба допомагати певним політичним силам. Так відбувається у всіх цивілізованих парламентських країнах. Так буде і в Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Выборы,Парламентские выборы,Бригинец
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.