Що таке незалежність України?

24 серпня 2014, 22:17
Власник сторінки
Юрист
3
831

Сьогодні абстрактне поняття "НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ" набрало конкретного змісту - це не незалежність взагалі, а саме "НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ ВІД РОСІЇ".

Що таке НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ? Незалежність ВІД КОГО? До революції на Майдані 2014 року було так: українська держава (як політична інституція) була незалежною від українського народу і нелегально залежною від впливу Росії. Після революції-2014, яка скинула проросійську державну владу, почалося визволення української держави з-під опіки з Кремля і повернення держави народу України. Реакцією на це стала відкрита агресія проти України, спрямована на повернення впливу Росії на Україну. Тому сьогодні абстрактне поняття "НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ" набрало конкретного змісту - це не незалежність взагалі, а саме "НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ ВІД РОСІЇ". На Сході України наразі УКРАЇНЦІ ВОЮЮТЬ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ ВІД РОСІЇ. Українська незалежність - це незалежність України саме від Росії, тому що жодна інша країна світу, крім "братньої" Росії, сьогодні не посягає на Україну!!! Росія - сьогодні основне джерело зовнішньої небезпеки суверенітету України... Тепер стало очевидним, що таке розуміння незалежності України має бути закладено у доктрину національної безпеки України!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.