ПРО ЧЕСТЬ, ОЛІГАРХІВ ТА НАЦІОНАЛЬНУ ГІДНІСТЬ

02 серпня 2014, 10:48
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
0
107

В Україні зараз війна. Народна війна з агресором. Є ворог зовнішній це Путінська Російська Федерація а ворог внутрішній: це олігархи та їхні шістки.

Для початку роблю офіційну заяву. У зв'язку з ситуацією яка склалась після початку мого особистого публічного конфлікту з групою Коломойського, не бажаючи ставити під загрозу життя та здоров'я побратимів з спецбатальйону "Азов" я ухвалив самостійне рішення скласти з себе повноваження заступника командира батальйону по зв'язкам з громадськістю. Можливо я не мав би про це писати публічно але я маю честь та гідність і буду її відстоювати як можу. Гавкуча собачка Коломойського, Філатов не залишив мені вибора і за "ублюдка" він ще відповість
Попутно заявляю, що жодна з собачок із команди Коломойського ніколи і ні в якій мірі не фінансували батальйон "Азов". Більше того батальйон "Азов" не утримував жоден політик чи олігарх. Допомагали так, але не утримували. Добровольчий батальйон "Азов" це підрозділ МВС а не приватна структура Ляшка чи Коломойського і воюють наші хлопці не за політиків чи олігархів а за Україну та її єдність. Незважаючи на це і бажаючи нагнути батальйон після моїх попередніх публікацій Коломойський і К. через підконтрольних їм офіцерів МВС почали блокувати видачу батальйону "Азов" кулеметів. І це перед широкомаштабним наступом на терористів в Донецьку. Хочу спитати у міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та його радника Антона Геращенко: може я, щось пропустив і МВС вже очолює Коломойський а його радником став Філатов? Бо як інакше пояснити, що останній заборонив мені вїздити на територію Дніпропетровської та Запоріжської областей? Усвідомлюючи, що моя антиолігархічна позиція в сучасних умовах може сильно зашкодити батальйону я й прийняв рішення скласти повноваження замкомбата. 

Тепер трішечки про олігархів та олігархат. Для мене немає і ніколи не було різниці яке прізвище носить олігарх. Немає жодної різниці між Льовочкіним і Коломойським, Пінчуком і Ярославським, Фірташем і Медведчуком. Всі вони паразитують на українцях і всім їм байдуже до України. Гроші, гроші, гроші ось мета життя олігарха. Гроші підмінюють олігарху Бога і неважливо якої він національності та до якої синагоги ходить. 

В Україні зараз війна. Народна війна з агресором. Є ворог зовнішній це Путінська Російська Федерація а ворог внутрішній: це олігархи та їхні шістки. Я твердо переконаний, що зовнішнього ворога ми зможемо перемогти лише тоді коли подолаємо внутрішнього. Зараз скажу річ яку всі знають але бояться сказати. Затягування АТО і як результат гибель десятків а то й сотень українців це в першу чергу справа рук олігархів які перетворили війну на бізнес і які роблять свій підлий гешефт на крові яку проливають наші патріоти захищаючи територіальну цілісність країни. Країна оплакує сотні вбитих, матері побиваються біля госпітальних ліжок тисяч поранених а ти часом фірма близька до Коломойського в тричі дорожче продає державі бронежилети. У війську не вистачає бронетехніки а фірма близька до запоріжського нардепа Пономарьова ріже БТРи і БРДМи на металобрухт. За спробою довести до банкрутства Київський бронетанковий завод також стоять олігархи. 
Торгівля зброєю і військовою амуніцією завжди по прибутковості випереджала торгівлю наркотиками і проституцію. 
Революція Гідності в авангарді якої були загони патріотів переросла в повномасштабну війну з агресором Путінською Росією і знову в авангарді боротьби з окупантами патріоти які власним потом і кров'ю відстоюють незалежність а тим часом є велика загроза, що нарядившись у тоги ура-патріотів в новий парламент знову прийдуть олігархічні клани. Революція яка розпочалася 1 грудня на Банковій буде закінчена тоді коли зупинивши агресора і звільнивши окуповані території добровольчі батальйони патріотів повернуться в столицю, відновлять соціальну і національну справедливість і виметуть поганою мітлою всіх без виключення олігархів з українського дому.

Я свідомий того, що вступаючи на шлях боротьби з олігархами як явищем наражаю себе на небезпеку. Свідомий, що на замовлення олігархів мене знову можуть кинути за грати, можуть вбити або покалічити. Свідомий, що зараз олігархічні ЗМІ спустять на мене всіх своїх шакалів. Але більше мовчати я не можу бо на кону життя і здоров'я патріотів, саме існування української нації, майбутнє українських дітей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Игорь Коломойский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.