Прокуратура просить суд закрити справу Васильківських "терористів".

30 липня 2014, 17:19
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
0
76
Прокуратура просить суд закрити справу Васильківських  терористів .

Сьогодні, нарешті, розпочався розгляд апеляційної скарги у справі так званих «Васильківських терористів». Справу відносно старшин батальйону «Азов» - Ігоря Мосійчука, Володимира Шпари та Сергія Бевза.

Прокуратура просить суд закрити справу Васильківських "терористів" і виправдати підсудніх у зв’язку з відсутністю складу злочину. 

Сьогодні, нарешті, розпочався розгляд апеляційної скарги у справі так званих «Васильківських терористів». Справу відносно старшин батальйону «Азов» - Ігоря Мосійчука, Володимира Шпари та їх побратиму Сергія Бевза, по звинуваченню у підготовці до терористичного акту розглядає апеляційний суд Київської області. Як відомо, сфальсифікована СБУ справа так званих «Васильківських терористів», а вірніше вирок у цій справі за яким Мосійчука, Шпару та Бевза засуджено до 6 років позбавлення волі кожного, став одним із поштовхів у Революції гідності. По суті саме ця справа і події під Києво-Святошинським судом, коли Беркут безжально бив майданівців, що протестували проти судового свавілля, став прологом до початку силового протистояння на вул. Грушевського.
Сьогодні суд задовільнив клопотання підсудних щодо поновлення судового слідства та вивчення деяких матеріалів справи і речових доказів в апеляційному провадженні. І вивчив вже в цьому засідання частину матеріалів справи, які повністю підтверджують її політичний підтекст та викривають факти фальсифікації.
В своїх апеляційних скаргах підсудні та їхні захисники просять суд закрити дану справу, а підсудних виправдати за відсутністю складу злочину. В цьому судовому засіданні прокурор підтримав апеляційні скарги підсудних та їхніх захисників і попросив суд також виправдати підсудних за відсутністю справи злочину.

Наступне судове засідання у справі так званих «Васильківських терористів» відбудеться 1-го серпня в апеляційному суді м. Києва за адресою вул. Володимирська 15.
Запрошуємо журналістів висвітлити завершення однієї з найгучніших і найскандальніших кримінальних справ останніх років.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: политика,терористи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.