НАДІЙНИЙ ТИЛ-ЗАПОРУКА ПЕРЕМОГИ!

29 липня 2014, 22:36
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
0
53
НАДІЙНИЙ ТИЛ-ЗАПОРУКА ПЕРЕМОГИ!

29 липня відбулася зустріч старшин батальйону "Азов" із громадою Обухівського району.

29 липня відбулася зустріч старшин батальйону "Азов" із громадою Обухівського району. У зустрічі організованій головою Обухівської райдержадміністрації Сергієм Недільком взяли участь: заступник командира батальйону "Азов" Ігор Мосійчук, керівник навчально-мобілізаційного центру Ярослав Бабич та депутат Київської обласної ради Мирослава Смірнова. В ході зустрічі старшини батальйону "Азов" розповіли громадському активу про бойовий шлях батальйону. Зокрема Ярослав Бабич акцентував увагу на тому, як відбувається відбір і підготовка добровольців до лав "Азову". Депутат Київоблради Мирослава Смірнова розповіла присутнім про допомогу, яку область надає учасникам АТО.
Після зустрічі Ігор Мосійчук та Мирослава Смірнова провели окрему зустріч із матерями та дружинами воїнів 72-ї Білоцерківської бригади ЗСУ в ході якої обговорювалися питання практичної допомоги учасникам АТО.
В цілому зустріч старшин батальйону "Азов" та громадськості Обухівщини пройшла дуже в добрій,теплій та дружній атмосфері. Також від дітей Обухівщини бійцям батальйону"Азов" були подаровані національні обереги.
Потрібно зазначити, що громадськість Обухівщини гучними оплесками підтримала патріотів які служать у батальйоні "Азов" та наголосили на тому, що подібні зустрічі слід проводити частіше та у різних куточках України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Патріот України,Азов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.