Слідчий комітет РФ – пособники терористів

18 липня 2014, 15:03
Власник сторінки
журналіст
0
40

Хочу притягнути до кримінальної відповідальності посадових осіб слідчого комітету РФ за сприяння тероризму, втручання у діяльність держдіячів та правоохоронників.

Як відомо, слідчий комітет Російської Федерації відкриває кримінальні справи проти українських посадовців, військовослужбовців та командирів, які борються з терористами та російськими найманцями на сході України, звинувачуючи їх у ряді злочинів.

Вбачаю в діях посадових осіб слідчого комітету Російської Федерації ознаки кримінальних злочинів.

Маю на увазі кримінальні злочини такі як: створення терористичної групи чи терористичної організації (ст. 258-3 КК України); сприяння вчиненню терористичного акту (ст. 258-4 КК України); втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби (ст. 343 КК України); втручання у діяльність державного діяча (ст. 344 КК України).

Звинувачуючи у злочині тих, хто бореться із тероризмом, російська структура, вочевидь, захищає терористів, є посібником терористів, і співучасником злочинів, в тому числі і того теракту, що призвів до знищення пасажирського Боїнга-777 і до смерті майже 300 мирних жителів.

Саме тому звернувся до Генпрокуратури з проханням розглянути його звернення щодо масштабних злочинів посадових осіб слідчого комітету Російської Федерації, внести відомості до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань, провести досудове розслідування по кримінальному провадженню та вжити відповідних заходів прокурорського реагування.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.