Прошу Кличка не знищувати комісію Київради з питань культури та туризму

16 червня 2014, 12:11
Власник сторінки
журналіст
0
26

Звернувся до мера Києва В. Кличка з проханням не допустити знищення комісії Київради з питань культури та туризму, яка працювала у Київраді попереднього скликання і активно стояла на захисті історичного Києва.

Без комісії Київради з питань культури та туризму, яку за моєю інформацією намагаються приєднати до якоїсь іншої комісії, Київрада не можлива. На жаль, у складі нинішньої Київради дуже багато депутатів, які прямо чи опосередковано мають стосування до забудовників, тому для них існування потужної депутатської комісії, яка би стояла на заваді руйнуванню Києва, зберігала би його культурну та релігійну різноманітність, сприяючи розвитку туризму, як кістка в горлі. Можливо, саме тому під різними приводами мусується ідея ліквідації цієї комісії.  

Вірю в те, що Кличко як людина, яка неодноразово підтримувала культурний розвиток міста, не допустить перемоги інтересів забудовників над здоровим глуздом.

Наскільки мені відомо, на сьогодні є лише кілька депутатів (а необхідно хоча б 5), які знехтували «комерційними» комісіями – землі , власності, бюджету – і виявили бажання працювати у комісії Київради з питань культури та туризму.

Принагідно звертаюся до 120 депутатів Київради - виявити громадянську активність і написати заяви на вступ до згаданої комісії! Шановні депутати, прошу вас зруйнуйте міф про те, що ви прийшли до Київради дерибанити майно, бюджет і землю! Продемонструйте політичну і громадянську свідомість - станьте на захист Києва! Подавайте заяви до цієї складної і відповідальної комісії, яка традиційно захищає культурне та історичне середовище в боротьбі з руйнівниками і незаконними забудовниками Києва! Ми члени цієї комісії в попередньому скликанні були справжнім форпостом в боротьбі за Київ. Сподіваюся, традиція ставити духовні інтереси вище комерційних залишаться і в цій Київраді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.