Півтора року - короткий термін

25 травня 2014, 06:12
Власник сторінки
1
1138

Відверто про реальний стан речей, про те, що в наших силах

За цей час ми не встигнемо відбудувати та осучаснити інфраструктуру, але ми можемо оновити політичну систему, знищити корупцію,  забезпечити безпеку на вулицях, направити потоки до нашого міського та районного бюджетів!

 Я не технократ і не господарник,  за власний рахунок не зможу поставити дитячі майданчики і пофарбувати Ваші будинки в яскраві кольори! А ще, у мене немає досвіду! Немає досвіду схем, досвіду корупціі дерибану та казнокрадства, тому я дійсно не зможу поставити вищезгадані майданчики, залатати дірки чи пофарбувати будинки, як би сильно я цього не хотів!

Але я маю чесність та сучасне бачення світу. Я вірю в те, що можна не красти і розвивати наше місто! І вірю, що Київ може бути зручним та комфортним, якщо не голосувати за забудовників та ставленників олігархів!

 Мені 26 років, я закінчив аспірантуру історичного факультету, працюю в благодійному фонді та викладаю в університеті, все своє свідоме активне життя я працював у громадських організаціях. Був п'ять років головою студентського самоврядування в Інституті історичної освіти НПУ імені  М.П. Драгоманова. Будучи студентом та апірантом, я брав участь у академічних обмінах та стажуваннях в Італіі, Польщі, Болгаріі та Росіі , так я вчився та розвивався. Виріс без батька, знаю ціну кожній заробленій копійці. Працювати мені довелося ще з дитинства, тому поєднував навчання та роботу, водночас займаючи активну громадську позицію! Я знаю, що під лежачий камінь вода не тече, але активним підкорюється світ! Я звик досягати бездоганних результатів, можливо не одразу, але не відступаючись та не опускаючи рук!

 Я хочу перенести сучасний досвід західних країн у розвиток Києва. За своє життя мені пощастило відвідати велику кількість країн,та кожного разу, повертаючись на Батьківщину, я мріяв втілити щось прекрасне і особливе у нашому місті, у нашій краіні! 

 Розпочав свою кампанію із тисячою гривень та бажанням перемогти. Але уже наступного дня до моєї команди приєднались університетські друзі, на рахунок зарахували перші пожертви і зателефонували перші виборці. Я вірю, що краіну врятують дві речі: чесність та важка праця!

Зміни - це саме те, що я пропоную.

Я йду в складі команди Порошенко-Кличко, адже розумію, що самостійно, без підтримки вибороти щось для нашого міста чи району неможливо, тому сьогодні я не сам: зі мною порядні, інтелігентні політики, досвідчені керівники та сучасні менеджери. Я не тікаю за кордон, я не ховаюсь у офісах за безвідповідальністю та неможливістю змін! Я йду на свідомі жертви, на важку працю та служіння народу! Буду чесним, відкритим та відповідальним  за тих, хто мене обрав, за тих, кого я представлятиму!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.