Вибір вільної людини

23 травня 2014, 11:08
Власник сторінки
0
102

Чому важливо прийти на вибори 25 травня.

     Чому я йду на вибори? Бо бажаю перемогти. Я хочу отримати можливість побудувати нове місто. Виростити нове покоління людей. Я хочу бути господарем у своєму домі. Мені набридло дивитися як хтось у владі пиляє гілку, на якій сидимо ми всі. Мені боляче розуміти, що всі, хто хоче щось робити і змінювати світ, ніяк не можуть отримати для цього можливості і ресурси. Я - хороший організатор. Я завжди знав, що політика це моє.
 
      Але є одна проблема. Я не закликаю зараз вас всіх змінювати своє рішення і голосувати за мене. О, ні. Проблема в тому, що багато киян банально не хочуть йти голосувати. Вони вважають, що їх голос не вирішить нічого. Що все вже куплено і відомо. Що не вони приймають рішення, хтось вже все вирішив до них. Мені щиро шкода таких людей. У їхньому житті справді навряд чи щось зміниться в кращу сторону. І не через владу і політиків, а через них самих. Вони не вірять в свої сили, так чого вже говорити про віру в сили і здібності інших людей. Зовсім сумно стає, коли я чую подібні висловлювання від молоді. Не бійтеся брати відповідальність на себе. Не бійтеся робити вибір. Це ваша ініціатива, ваші інвестиції в майбутнє.
 
      Візьміть у руки паспорт і прийдіть 25 -го травня на свою дільницю. Позначте свій вибір у бюлетені. Відчуйте себе громадянином. Відчуйте як ваш голос вплине на політику цілої держави.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.