Урочисте нагородження Орденом від УПЦ

24 травня 2014, 16:13
Власник сторінки
1
162

Андрій Андреєв нагороджений Орденом Святого рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня

Сьогодні, 24 травня 2014 року Андрій Андреєв був нагороджений Орденом Святого рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ ступеня за особливі заслуги у відродженні української духовності та сприяння у розбудові Помісної Української Православної Церкви. Вручення нагород відбулося у Володимирському кафедральному соборі після урочистого молебню.

Святкове дійство в соборі відбулося з нагоди вшанування пам’яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія. Свята Православна Церква вшановує братів, адже саме вони стали просвітителями слов’ян, проповідувачами на території України, а також засновниками першої абетки, що послужила основою всіх словянських її наслідувачів. Та вищезгадане свято стало не єдиним в цей день, задля якого відбулося служіння. Завдяки ініціативі викладачів та студентів Національного педагогічного унцверситету імені М.П.Драгоманова, 24 травня було проголошено ще й “Днем українського студентства”. Відтак вже 11 років поспіль у Володимирському соборі традиційно відбувається урочите нагородження професорсько-викладацього складу та студентства університету. Ордени та медалі, а також Благословенні Патріарші грамоти сьогодні отримали кращі представники навчального закладу: професори, викладачі, студенти.

Наприкінці вручення нагород була проголошена подяка усім нагородженим учасникам за безцінний вклад у розвиток УПЦ, плідну наукову діяльність та побажання успіху у вихованні наступних поколінь, що мають стати свідомими та небайдужими представниками нашої держави. В свою чергу керівництво університету та професорсько-викладацький колектив, зокрема Андрій Андрєєв, висловили вдячність за високу оцінку їхньої праці, про яку відтепер свідчитимуть вручені нагороди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.