Україна VS Росія. Що буде далі?

24 травня 2014, 20:41
Власник сторінки
sound980@yandex.ua
1
392

Не минуло й року, як Україна позбавилася від диктатора Януковича. Революція виграна, диктатор втік до свого хазяїна в Росію. Але тепер починається війна з тим самим "хазяїном", до якого втік Янукович.

Двадцять шостого лютого, усі українські ЗМІ починають масово повідомляти про те, що Росія стягує свої війська до кордону з Україною. Такі дії Росії можуть свідчити про підготовку російської сторони до військового вторгнення. 

Росія зосередила свої війська на нашому кордоні та заявила про те, що вона починає військові навчання.

В цей час в Криму відбувався процес окупації. Так звані "зелені чоловічки" провели псевдо-референдум про входження Криму до складу РФ. 

Після цього ЗМІ, політики, та громадські діячі починають заявляти, що Путін не зупиниться на Криму, піде далі. - Так і сталося. До сьогоднішнього дня Путін веде активну боротьбу за Схід та Південь України. З Росії було завезено тисячі "туристів"-сепаратистів. Зараз ці " туристи", які не на жарт озброєні, ведуть активну антиукраїнську діяльність. Захоплюють цілі міста, грабують крамниці, вбивають людей. 

Наразі терористи (сепаратисти) контролюють місто Слов'янськ та Краматорськ. Особливо небезпечним місцем зараз є Слов'янськ. В цих містах щодня й щоночі йдуть бойові дії Збройних Сил України з терористами. Постійно гинуть бійці з обох сторін. 

19 травня Путін нібито наказав своєму міністру оборони відвести війська РФ від кордону з Україною у зв'язку з закінченням навчань. Можливо Путін і відведе свою армію від кордону, - але це не означає, що Україна тепер в безпеці, адже Росія запланувала в день виборів, 25 травня, оголосити бойову тривогу. 

Сценарій, який розігрує Росія на кордоні з Україною дуже схожий на той, який був перед війною в Чечні та інших країнах, з якими в неї був воєнний конфлікт. 

Важко сказати чия буде перемога, якщо Росія все-таки введе війська в Україну. Багато українців кажуть, що Путін захопить Україну, але втримати її не зможе.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.