Теракт під Верховною радою

02 вересня 2015, 02:26
Власник сторінки
sound980@yandex.ua
0
128

Невже це справа рук добровольця АТО?!

Позавчора, 31 серпня, під Верховною радою України, активісти політичної партії "Свобода", спільно з іншими радикалами, проводили мітинг "Не допустимо капітуляції перед Кремлем". Мітингувальники піднялися проти того, щоб депутати ВР проводили зміни у Конституції України не запитавши в народу.

Під стінами ВР було не спокійно, у міліцію полетіли димові шашки, кілька "взаємних" кидків, і зі сторони активістів полетіла бойова граната РГД-5. В результаті вибуху було поранено десятки нацгвардійців, наразі троє загинуло, ще кілька бійців знаходяться на межі життя і смерті.

Коли я дізнався кого затримали за теракт під Верховною радою, я був шокований. Це 24-річний боєць батальйону спеціального призначення "Січ". Це простий, урівноважений хлопець невисокого зросту із Хмельниччини Ігор Гуменюк, позивний Дубенко. Саме він мене та ще багатьох бійців готував перед відправкою на бойові позиції.

Дубенко свою провину не визнає, та заявляє, що у нього з погрозами вибивали визнати приналежність до політичної партії "Свобода". Чи може бути, що це була спланована акція проти добровольчого батальйону та зокрема вищезгаданої політсили, сподіваюсь ми скоро дізнаємось.

Але якщо будуть дійсно вагомі докази вини Гуменюка, сподіваюсь він понесе покарання у повній мірі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.