Передвиборча кампанія. Петро Порошенко

24 травня 2014, 18:14
Власник сторінки
sound980@yandex.ua
1
195

Вже ось-ось розпочнуться позачергові вибори президента. Залишилось зовсім трохи. Хоче Росія того, чи ні, але вони відбудуться. І Вам обирати, хто стане майбутнім керівником держави.

До сьогодні на вулицях всі ми бачимо незліченну кількість агітаційних листівок від різних кандидатів у Президенти. Одні кандидати піаряться вчинками, інші рекламними білбордами. Всі вони різні, але мета одна - дорватися до корита.

За даними соціологічних опитувань найбільший рейтинг набирає Петро Порошенко.

На жаль, не всім відомо, що одним із засновників "Партії регіонів" став Петро Порошенко. Багато українців, які не цікавляться політикою, але збираються голосувати за Петра, навіть не здогадуються, що він постійно захищає комуністів у Верховній Раді. 

А тепер найцікавіше! Зараз всі політики проводять гастролі по містах України. Тягнибок, Ляшко, Тимошенко та славнозвісний Порошенко. У містах, де зупиняється Петро Порошенко, постійно зганяють студентів махати прапорами. Під час промови на сцені, Петра охороняють близько 50 кремезних, накачаних молодиків спортивної зовнішності, яких ще за часів Януковича почали називати "тітушками". Маєток у нього подібний маєтку екс-президента Януковича у Межигір'ї. 

Виникає запитання. Чим відрізняється диктатор Янукович, від кандидата в президенти Порошенка?

Не ведіться на рейтинги! Вони бувають різні, якщо хочете кращого життя - голосуйте за того, кому довіряєте.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.