Юліна "Хезболла"?

22 травня 2014, 17:12
Власник сторінки
4
69
Юліна  Хезболла ?

Нещодавно Юлія Тимошенко заявила, що в “Рух опору”, створення якого вона анонсувала після дестабілізації ситуації на сході України та в Криму, уже записало 20 000 добровольців “різного віку”.


Перші відчуття після такої заяви – здивування, адже декілька сотень бійців з батальйонів “Донбас”, “Дніпр” та “Азов” постійно на слуху в ЗМІ. А ось тисяч “тимошенківців” досі не чути. Хоча такий “рух” міг би без особливих складнощів завдати низку відчутних ударів по сепаратистам.

Та й на Вінниччині бодай декілька десятків згуртованих добровольців штаб Тимошенко не продемонстрував досі. Хоча й одного депутатського корпусу “Батьківщини” в області вистачило би хоча б для телевізійної “картинки”.

Напрошується висновок – Тимошенко, м’яко кажучи, лукавить, І видає бажане за дійсне. Або їй відверто брешуть місцеві керівники, бадьоро рапортуючи про тисячні призови та одержуючи за це чималі гроші.

Проте і цей висновок хибний. Тимошенко знає, що говорить, а її місцеві представники не демонструють членів “Руху опору” тому, що жодного відношення до них партійна структура “Батьківщини” не має. 

Усі ці 20 000 “опірян” – спеціально підготовлені й навчені бійці, які, тим не менш, не підуть воювати із сепаратистами. Їх готували для іншого – захоплення влади для Юлії Тимошенко. Зробити це можна шляхом зриву президентських виборів 25 травня. Саме ці 20 000 підготовлені для того, щоб захоплювати виборчі комісії, нищити документацію і тиснути на виборців.

Характерно, що лише одного разу офіційний сайт “Батьківщини” оприлюднив список аж з 6 колишніх військовослужбовців, які згодилися вступити до “Руху опору”. Чому так? Та тому, що усі інші “гвардійці” Тимошенко набрані її оточенням з числа професійних “тітушок”, які не гребували підробляти на акціях в підтримку Януковича. 

Сьогодні цю “почесну” місію силового тиску на політичних опонентів взяла на себе “Батьківщина”.

Чесні вибори Тимошенко з тріском програє, тому результат їй не потрібен і не цікавий. Спеціальна гвардія “Леді Ю”, про яку вона так необережно висловилася публічно – кістяк тих воєнізованих загонів, які мають привести її до влади. Іншу частину “силового блоку” “Батьківщини” становитимуть підрозділи МВС, яким наразі керує прибічник Тимошенко – Авакова.

Періодично цих “гвардійців”, які звозять до Києва зброю та вибухівку ловлять вітчизняні спецслужби. Однак визнати те, що усі диверсанти є зі структури Тимошенко, яка ще й досі у масовій свідомості значної частини українських виборців асоціюється із Майданом – поки що неможливо, оскільки відразу ж почнуться розмови про розкол у середовищі переможців. Тому й видають їх за “російських терористів”. Хоча, якщо тверезо подумати, то став би Путін використовувати декілька розрізнених груп? Він діяв би так, як у Криму – блискавично і жорстоко. 

Однак відкритої агресії Москва поки що проводити не буде. Та й навіщо, якщо всередині України є такий союзник як Юлія Тимошенко?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рух,Київ,тимошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.