Вінницькі депутати одягли футболки "Стоп - чорнуха" і вийшли на Євромайдан

19 травня 2014, 09:36
Власник сторінки
0
28
Вінницькі депутати одягли футболки  Стоп - чорнуха  і вийшли на Євромайдан

Заява депутатів



Останнім часом Вінниччина перетворилася на полігон випробування “брудних технологій” на президентських виборах.

 

З метою дискредитації конкурентів у хід йде все – поширення газет з неправдивою і наклепницькою інформацією, публікація матеріалів, у яких викривляються дані та міститься відверта брехня, розповсюдження агітпродукції з образами на адресу певних політиків. ЗМІ переповнені безпідставними звинуваченнями та навішуванням ярликів. У боротьбі за рейтинги використовуються витончені технології маніпулювання свідомістю, має місце й відверте порушення виборчого законодавства, коли нищиться агітаційна продукція кандидатів, скоюються напади на активістів та агітаційні намети.

 

Ми, депутати всіх рівнів, щодня отримуємо прохання та навіть вимоги виборців негайно припинити протистояння, не втрачати довіру людей і не повторювати 2004 рік, коли політичні чвари, через деякий час, привели до влади Януковича.

 

Зрозуміло, що ставка на президентських виборах висока, а деякі керівники місцевих партійних організацій зі шкіри лізуть, аби продемонструвати лідерам власну відданість та завзятість. Інколи, навіть без команди зі столиці, вінницькі політики проявляють “ініціативу”, заохочуючи штатних провокаторів та фінансуючи друк видань із сумнівною репутацією.

 

При цьому, ще декілька місяців тому всі опозиційні сили входили до складу демократичної коаліції, яка ставила собі за мету втілити у життя демократичні принципи конкуренції у політиці. Толерантність, взаємоповага, змагальний принцип – осі ті риси, які відрізняють європейські стандарти політики від тієї агресивної штовханини, що стала, на превеликий жаль, нормою у політичному житті України.

 

Така поведінка представників політичних партій, які називають себе прихильниками демократичних традицій викликає здивування і занепокоєння. Але вона викликає й обурення, оскільки вибори відбуваються в умовах відкритої агресії з боку Росії.

 

Замість того, щоб консолідувати зусилля, пропонувати українському народу не розбрат, а програму дій, які об’єднають суспільство, деякі політики на догоду путінської пропаганди готові надати чудову “картинку”, як вибори у країні, де перемогла революція перетворюються у брудний фарс, а агітаційна кампанія – у нескінченні голослівні звинувачення.

 

У зв’язку із цим вважаємо, що такі дії мають одержати однозначний осуд з боку громадськості. Не для того стояв Майдан і гинули люди, щоб на політичну арену України та Вінниччини поверталися методи “вчорашнього дня”.

 

Як представники вінницької громади, делеговані виборцями області до місцевих рад, вимагаємо припинити розбрат на Подільській землі та провести останній тиждень президентської кампанії без бруду, «чорного піару» та взаємопоборювання, яке тільки грає на руку ворогам країни. Сьогодні ми свідомо не називаємо жодних прізвищ, і не вдаємось до будь якої агітації. Натомість даною спільною заявою звертаємось до керівників штабів всіх кандидатів в області та районах, припинити протистояння, та провести цей тиждень, виходячи з вимог та надій мешканців Вінницької області, за ідеали яких загинули славні сини України.

 

Особливо хочемо звернутись до журналістів районних та обласних видань, з проханням надавати об’єктивну та неупереджену інформацію мешканцям Вінниччини.

 

Слава Україні!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: флешмоб,брудні технології,Вінницькі депутати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.