Заява депутата Вінницької обласної ради

16 травня 2014, 12:49
Власник сторінки
3
67
Заява депутата Вінницької обласної ради

Шановні вінничани!

Я, депутат Вінницької обласної ради Олександр Мельник, звертаюся до Вас із проханням дати оцінку діям керівництва Вінницької обласної організації ВО “Батьківщина” Людмили Щербаківської та Наталії Солейко. Перша займає посаду заступника голови обласної державної адміністрації, друга – голови обласної ради.

14 травня до міліції надійшло повідомлення, що офіс “Батьківщини” заміновано. Бомбу, звичайно, не знайшли, але знайшли величезну кількість “чорнушних” матеріалів проти Петра Порошенка, які прихильники Юлії Тимошенко збиралися розкидати по місту.

Ставлення пересічних громадян до такої “чорнухи” і тих, хто вдається до нечесної конкуренції на виборах відоме – різко негативне. Лише кандидати-невдахи, яким немає що сказати виборцям про себе та прозвітувати про свою роботу, зосереджують виборчу кампанію на поливанні брудом опонентів.

Це не демократично і не відповідає європейській політичній культурі.

Але далі справи пішли ще гірше. Замість того, щоб покаятися за хуліганську поведінку, посадові особи, які одержують зарплатню за рахунок наших з Вами податків – Щербаківська і Солейко у робочій час почали займатися саморекламою. Вони охоче позували перед відеокамерами, давали коментарі, що “нещасну” “Батьківщину”, представники якої нині займають всі ключові посади в державі, “образили”. 

Вдумайтеся у саме формулювання претензії – розкидати наклепницькі газети “добре”, а вилучати це сміття – “погано”!

Однак справа в іншому. Хто дав право посадовим особам Щербаківській та Солейко витрачати час на партійний піар? Мабуть вони забули, що державна служба і виступи на мітингах – різні речі.

Тому звертатися до них із закликом поважати опонентів та своїх же виборців безглуздо. 

Я звертаюся саме до Вас, шановні вінничани, дайте оцінку всій цій “молодій команді” Юлії Тимошенко на виборах 25 травня, оскільки методи, якими вона діє жодним чином не відрізняються від методів режиму Януковича.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Мельник,тимошенко,Людмила Щербаківська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.