Комп’ютерний світ замінює дітям реальність та знищує уяву

14 травня 2014, 10:43
Власник сторінки
0
42

У сьогоднішньому світі сучасних технологій та розвитку науки у людей зменшується потреба самостійно мислити та фантазувати. Особливо гостро ця проблема стосується підростаючого покоління.

Як відомо, уява є однією з основ психіки людини. Через комп’ютерні ігри та телевізор, сучасні діти втрачають можливість фантазувати та здорово мислити. Психологи вважають, що для всебічного розвитку дитини потрібні заходи, які спрямовані відволікти їх від сучасних комп’ютерних технологій та допомагають поринути у світ казки та фантазій.

З метою відволікти дітей від комп’ютера та телевізора, на вулиці Азербайджанській, було проведено дитяче свято. Аніматори, які працювали з дітьми, влаштовували для малечі різноманітні конкурси та ігри. На проведеному святі перевтілював дітей в улюблених героїв казок та мультфільмів - талановитий художник аквагриму. Свято для дітей та їх батьків організував місцевий депутат Павло ТЕСЛЕНКО.

«Для наших діток такі події – справжнє свято. Ми одразу бачимо коли у дитини загоряються оченята і від цього також отримуємо частинку позитиву, адже кожному приємно, коли його дитина радіє. Ми знаємо що Тесленко також батько, думаю саме тому він розуміє основні проблеми дітей і знає як їх вирішувати» - діляться своїми відчуттями батьки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.