Тесленко: Дорога на Празькій готова

30 вересня 2014, 11:10
Власник сторінки
0
37
Тесленко: Дорога на Празькій готова
Тесленко Павло допоміг зробити нову дорогу на Празькій

Вчора завершилась реконструкція дороги на Празькій. Роботи тривали менше місяця. За цей час комунальники поправили усі бордюри поряд тротуару та плити біля трамвайних колій, частково проводили заміну

Роботи проводили ШЕУ Дніпровського району та служба колій КП «Київпастранс».
Перше асфальтування проходило 14 вересня, тоді було покладено 800 метрів асфальту по парній стороні дороги. Останній етап асфальтування пройшов вчора. Загалом було покладено 1700 метрів асфальтного покриття.
Як розповідають мешканці, це перша реконструкція дороги на Старій Дарниці за останні 60 років.
Нагадаємо, вулиця Празька потрапила до відповідного розпорядження щодо ремонту столичних доріг №600 в травні місяці, завдяки зусиллям жителів мікрорайону ДВРЗ та Стара Дарниця спільно з депутатом Київради VI скликання Тесленко Павлом.

Тесленко Павло Петрович

Тесленко разом з осн «Комітет мікрорайонів ДВРЗ та Стара Дарниця «Дніпровець» організували щоденний контроль за проведенням робіт. Окрім цього допомагали комунальникам, забезпечуючи їх водою та гарячими напоями. 
Перехожі розповідають, що підписували звернення щодо реконструкції дороги. Не вірять що це спрацювало.
«Пам’ятаю, ще рік тому Тесленко збирав підписи в підтримку звернення, щодо реконструкції Празької, ми підписали. Чесно не сподівалась що це спрацює, але бачу, що така співпраця жителів з депутатом дала чималий результат. Ми радіємо новій дорозі», - розповідала Тетяна.
В неділю комунальники прибрали усю техніку з Празької. Сьогодні проїзд повністю вільний.

85

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.