Громадська думка: «Вперше бачу щоб хтось допомагав комунальникам і вважаю це пра

18 вересня 2014, 16:15
Власник сторінки
0
28
Громадська думка: «Вперше бачу щоб хтось допомагав комунальникам і вважаю це пра
Тесленко Павел Петрович

На вулиці Празькій тривають роботи з реконструкції дорожнього покриття від Ленінградської площі до вулиці Алма-Атинської. Комунальники завершують підготовчі роботи з прибирання старого асфальту та вир

Тесленко Павло Петрович

Найближчого тижня в ШЕУ обіцяють продовжити асфальтування.

Перехожі діляться враженнями та співчувають комунальникам.

«Нарешті цю дорогу відремонтують. Роботи не припиняються ні на день. Вже заасфальтували одну сторону. Ми і не мріяли про таку рівнесеньку дорогу. Мене більше не трясе в маршрутці, я вже забула що це, просто насолоджуватись поїздкою», – розповідає Надія з будинку поряд.


Тесленко Павло Петрович
«Кожен день робочі працюють з ранку до вечора. Їх навіть шкода. Впевнена, робота не з простих. Добре, що їм допомагає Тесленко. Щодня спостерігаю, як його команда розвозить для робітників питну воду. Вперше бачу щоб хтось допомагав комунальникам і вважаю це правильним», - додала Надія.


Тесленко Павло Петрович
Вчора, служба колій завершила ремонт трамвайних рейок. Комунальникам залишилось зняти останні 400 метрів старого асфальту. Далі почнеться завершальній етап реконструкції – асфальтування.

Нагадаємо, в ШЕУ Дніпровського району розповіли, що роботи з асфальтування другої сторони дороги, планується провести до кінця вересня.
 Тесленко Павло Петрович
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.