Активісти Євромайдану закликають зберігати спокій під час травневих свят.

30 квітня 2014, 19:41
Власник сторінки
Журналіст
0
34

Активісти Дніпропетровського Євромайдану рішуче закликають не піддаватися паніці,та спокійно і врівноважено реагувати на всі події, що, ймовірно,можуть статися в місті протягом травневих свят.

Активісти Дніпропетровського Євромайдану рішуче закликають не піддаватися паніці,та спокійно і врівноважено реагувати на всі події, що, ймовірно,можуть статися в Дніпропетровську протягом травневих свят.

«Всі ми хочемо миру та спокою. Але, судячи зі звернення в.о.Президента України Турчинова, та наявних у нас оперативних даних, в тому числі, від наших інформаторів з іншої сторони барикад, цілком можливо, що проросійські акції, що плануються до проведення протягом травневих свят, можуть перерости у щось більше, ба обернутися певними провокаційними діями з боку сепаратистсько-налаштованих мітингарів», - заявив активіст Євромайдану, керівник міської профспілки автомобілістів та перевізників, Михайло Тонконогий.

«Ми закликаємо всіх городян, ні в якому разі не піддаватися на провокації, та не приймати участі у провокаційних заходах!», - зазначив він.

В разі того, якщо Ви побачите будь-яку підозрілу людину, автомобіль, або станете свідками будь-яких незаконних, або підозрілих дій, Ми просимо негайно повідомляти про це на гарячу лінію Чергового УСБУ в Дніпропетровській області.

Багатоканальні телефони: (056) 791-94-01, 744-85-19
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Днепропетровск,Новости,Дніпропетровськ,новини,Евромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.