Дніпропетровськ: як живуть блокпости? #3

29 квітня 2014, 14:13
Власник сторінки
Журналіст
0
81
Дніпропетровськ: як живуть блокпости? #3

Сьогодні виникає багато запитань, щодо роботи блокпостів на виїздах з нашого міста. Продовжуємо розповідь керівника ІА "Гортранс", активіста Євромайдану, Михайла Тонконогого

Сьогодні виникає багато запитань, щодо роботи блокпостів на виїздах з нашого міста. Продовжуємо розповідь керівника ІА "Гортранс", активіста Євромайдану, Михайла Тонконогого


Разом з черговим взводу ДПС ДАІ міста, ми вирушили на блокпости, аби побачити, що реально відбувається там, як протікає буденне життя тих, хто самовіддано згодився охороняти спокій Дніпропетровців.

Ми розділимо репортаж на кілька частин – по кожній для окремого блокпосту. Отже, рушаймо!

Змішані емоції та почуття, викликані візитом до блокпосту "Сурсько-Литовське", не завадили нам рухатися далі.

На черзі стояв рух на лівий берег Дніпра, на нашому шляху був довгий переїзд через станцію "Нижньодніпровськ-Вузол", де, незважаючи на складну політичну ситуацію в країні, кипить робота, та майже щохвилини відправляються та прибувають вантажні потяги, що везуть сировину для наших підприємств, та готову продукцію до кінцевих споживачів - в різні країни світу.

Але, незважаючи на щільний потік, нам все ж вдалося швидко проїхати на блокпост «Чаплі», що на виїзді з житлового масиву «Придніпровськ».

Як і на минулому блокпості, роботи тут вночі було обмаль. Проте без діла хлопці на сиділи. Вони займалися додатковим укріпленням споруд посту та заготівлею деревини для обігріву, бо вночі наразі ще вельми хородно.

Нас знову ж таки зустріли вельми дружньо. Нам показали укріплення, вельми міцні споруди оборони, сказали, що з проблем, хіба що відсутність БРДМа, як на Краснопільському посту, тоді б оборона цього напрямку була б майже довершеною!

Ми рухаємося на наступний блокпост, з твердим переконанням, що цей напрямок є дійсно майже нездоланним для будь-якого Агресора.



Михайло Тонконогий.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,Дніпропетровськ,Евромайдан,Блокпосты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.