Голова Профспілки:нові призначення в міліції Дніпропетровська -те саме свавілля!

24 квітня 2014, 22:40
Власник сторінки
Журналіст
0
74

Звернення Голови Дніпропетровської міської незалежної профспілки автомобілістів, автоперевізників, підприємців та працівників підприємств, Михайла Тонконогого до в.о.Президента України -Турчинова О.В.

вих. № _0121_

на №_________

В.О. Президента України

Турчинову О.В.

 

Скарга

 

Доводимо до Вашого відома наступне:

 

Полковник Дніпропетровської обласної міліції Третьяков, полковники УВС міста Дніпропетровська – Хуторний, Сідлецький, 26.01.2014 року за наявності декількох тисяч свідків, керували банд формуванням, учасники якого за допомогою тримачів від лопат, камінням, димовими шашками, травматичною зброєю, водою з брандспойтів, розганяли мирних маніфестантів, які постали проти кримінального режиму скинутого Януковича. Всі ці люди ані дня не були відсторонені від займаних посад, все це – завдяки новим призначенням міліцейського керівництва.

 

Новий начальник міліції області – Г.Г. Гогуадзе, активний член партії регіонів, йшов за списками в місцеві ради в 2010 році, в Верховну Раду – в 2012 році. Остання його осада – начальника Київської обласної міліції, де він відповідав за супровід «тітушок» в місто Київ  та їх розселення по місту, взимку 2013-14р.р. Його перший заступник, Олег Фокін, член партії регіонів, до останнього часу працював помічником з питань безпеки голови Дніпропетровської обласної організації ПР – Олександра Вілкула. А новий начальник Дніпропетровської міської міліції – Глуховеря, приїхав прямісінько з Москви, де, вірогідно, за неперевіреними даними, був завербований ФСБ РФ. Це є прямою причиною того, що місцеві «кришевателі» «тітушок» - Терьяков, Сідецький, Хуторний – не покарані за скоєні злочини, та досі обіймають свої посади.

 

В Дніпропетровську багато випадків, коли на місцеві сепаратистські мітинги людей збирають саме працівники міліції. Міліція не розслідує заяви громадян про сепаратистів, а лиш імітує слідчі дії.

Також, місто та області засмутив факт того, що 16 березня 2014 року міліція області півдня відмовлялася заарештувати озброєних сепаратистів, що мали велику кількість вогнепальної зброї. А коли громадськість нарешті заставила міліцію це зробити, міліція зрадницьки відпустила сепаратистів за кілька діб, фактично «прикрив» черговий злочин.

07.04.2014р. на черговому сепаратистському мітингу біля ОДА, вдень нове міліцейське керівництво поставило для охорони громадського порядку менше 10 працівників, а ввечері того ж дня, до будівлі ОДА вивело особовий склад Дніпропетровського «Беркуту» з георгіївськими стрічками на формі, які, судячи з усього, хотіли допомогти сепаратистам. Врятувати ситуацію вдалося лише завдяки активним та злагодженим діям місцевого патріотично-налаштованого населення.

 

Весь актив, нашої, поважної в міста та області, та багато чисельної Профспілки, вимагає якнайшвидшого зняття з посад: начальника міліції області Гогуадзе, його заступників – Фокіна та Третьякова, начальника міської міліції – Глуховері, та його заступників – Сідлецького та Хуторного.

Вимагаємо порушити проти них кримінальні провадження та притягти до суду, і зробити це публічно, аби зупинити гаряче бажання громади міста винести цих панів в погонах з їхніх кабінетів вручну ногами вперед.

 

 

Ми дуже вдячні вам за зусилля, що Ви докладаєте для покращення рівня розвитку та саморелізації учасників галузі!

 

 

 

 

Голова Профспілки                                                        Тонконогий М.М.

 

 

 

_24_  / __квітня__ / 2014 року
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Днепропетровск,Александр Турчинов,профсоюзы,Евромайдан,Разгон Евромайдана
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.