На день довкілля мешканці ДВРЗ взялися за пензлі

15 квітня 2014, 01:12
Власник сторінки
0
40
На день довкілля мешканці ДВРЗ взялися за пензлі

Сьогодні в мікрорайоні ДВРЗ пройшов День довкілля. Мешканці проявили ініціативу та спільно з депутатом Київради Павлом Тесленко провели ряд заходів з благоустрою.

Так, спільними зусиллями був покрашений дитячий майданчик за адресою Літинська 1 А, встановлений згаданим депутатом в 2013 році. Також за адресами Макаренко 3, та 5/8 завезли 20 тонн чорнозему та були висаджені саджанці. 
В сусідньому мікрорайоні Стара Дарниця в рамках Дня довкілля був проведений благоустрій території за адресою Астраханська, 3 та Азербайджанська, 16/4, було посаджено понад 30 саджанців.

«Завдяки загальному прагненню громади мешкати в прибраному, охайному та квітучому районі, ми вже третій тиждень поспіль влаштовуємо суботники. Розвозимо чорнозем, висаджуємо саджанці, вже понад 500 посадили спільно з мешканцями. Шкода лише, що в наш час дуже поширене таке явище як вандалізм, саме тому нам і доводиться оновлювати окрас дитячих майданчиків частіше ніж це потрібно, але впевнений це тимчасове явище, адже ми також активно працюємо в напрямку виховування свідомої молоді. Я дуже вдячний мешканцям за небайдужість та активну громадську позицію» - розповів під час суботника Павло Тесленко.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.