Відкрився перший маркет-плейс Nastriy в сердці столиці

18 грудня 2019, 09:34
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
16

Бренди VICTORIA IVANKOVICH та SONYAMONINA та багато інших — відтепер, у новому шопінг-просторі Nastriy на Подолі. Гості мали унікальну можливість поспілкуватися з засновниками шоу-руму дизайнеркою

Із завмиранням серця команда Nastriy готувалась до відкриття власного магазину. Це завжди дуже хвилююче, оскільки старт -дуже відповідально, потрібна особлива  атмосфера, яка в майбутньому і буде асоціюватися з брендом і його продуктами, яскраві та самобутні бренди а також цікава аудиторії пропозиція. Nastriy втілив  ідею створення повного образу, де ти можеш підібрати собі все, від авторської білизни, одягу до аксесуарів.

«NASTRIY — це простір  особливих дизайнерів, збірник самобутніх брендів. Це шоу рум, який об’єднує творчість і любов до красивого», — коментує засновниця крамниці Вікторія Іванкова.

Сьогодні Nastriy – це 8 брендів, але це тільки початок:

  • одяг, на який дають гарантію 10 років.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.