На стилі: Андрій Попов запрошує на fashion soiree

01 листопада 2019, 21:49
Власник сторінки
Журналист портала Eurostar
0
14
На стилі: Андрій Попов запрошує на fashion soiree

Як часто ви чуєте компліменти, або ловите захопливі погляди оточуючих? Хотілось би частіше – тоді вам просто необхідно скористатись запрошенням Андрія Попова, fashion soiree -саме для вас.

“Fashion soiree – досить незвичний, майже забутий формат для України.

Сьогодні fashion – це не тільки про тренди,   не стільки про що і як вдягти, а скоріше як спілкуватись з цікавими та яскравими, подорожувати та наповнювати життя подіями та враженнями і всі успішні бренди добре розуміють це та активно залучають аудиторію – розповідає про секрети модних та успішних Андрій Попов, стиліст та консультант з іміджу, – тому і обрали такий формат – фешн суаре, щоб спробовати fashion як стиль чи спосіб життя”

В цей вечір будемо надихатись відомими українськими брендами в компанії зіркових стилістів та консультантів з іміджу.

Враження, нові образи та гастрономічні пригоди забезпечує ресторан Техас Ранчо, за натхненну атмосферу відповідають Victoria Ivancovich — бренд справжньої білизни та одягу, яка надихає бути жінкою, Anna Yakovenko, Sonya Monina та Juliya Kros— імена, які знають всі прихильники українського фешн.

В програмі: обов’язково розбір найвдаліших образів, та рейтинг фешн провалів відомих та популярних, безліч призів та подарунків, крутезні селфі та гастро подорож.

Зустрічаємось в Твехас Ранчо

Коли: 05.11 о 19.00

Реєстрація: 050 836 59 27 Олена

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.