Непафосна, тепла й «жива», легенда

31 липня 2019, 23:47
Власник сторінки
kseniya.sladkevych@gmail.com
0
30
Непафосна, тепла й «жива», легенда

Рекомендую прочитати цю книжку

Відверта, жорстка, іронічна, інтимна й романтична розповідь про реальні події під час Майдану.

У квартирах і на вулицях Києва, у майданівських чи антимайданівських наметах, у ресторанах, в орендованих квартирах і готельних апартаментах Відня та Парижа, владних кабінетах Банкової та Кремля чи деінде.

Тут є те, що знайоме багатьом. І те, про що знають лише деякі. Є впізнавані особи і ті, хто уникає публічності, але воліє впливати на події. Маловідомі подвиги учасників, іноді — до смішного, та їх побут, неідентифіковані злочини «шісток» й дагаварняки тих, хто вважає себе володарями цієї країни. І, звісно, є кохання і пристрасть. Бо як же без цього. Є герої «під прикриттям» і відморозки. Є вагання і суперечки, радість і біль, розгубленість і кохання. Але головне, є ті самі — справжні, щирі в своїх переконаннях і вчинках, дещо авантюрні, проте чесні перед собою. Тому що, ця майже пригодницька історія — справжня легенда, написана за реальними подіями та з реальними героями, непафосна, проте тепла й «жива».

Читається легко, наче перегляд пригодницького фільму. Вочевидь, дається взнаки і життєвий досвід Автора, включно з військовим: афганська та російсько-українська війни, Майдан. І досвід написання теле- та кіносценаріїв для таких телеканалів як Discovery, National Geographic, Інтер, СТБ і кількох кінокомпаній.

Ви наче слухаєте давнього приятеля, якого не бачили кілька років, а він за той час пережив і Крим, і Рим, і шалене кохання, і кров, і сльози, і радощі перемог. У той же час, ця історія не обмежується тільки бурхливими подіями та неймовірними, хоч і правдивими, заворотами сюжету. Це читання примушує замислитися, дає поживу й власним уяві та думкам. Дуже раджу: 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: книга,роман,книжка,Бестселлер,читати,читать
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.