Перегорнути сторінки знову

31 липня 2019, 23:35
Власник сторінки
kseniya.sladkevych@gmail.com
0
33
Перегорнути сторінки знову

Рекомендую прочитати цю книжку

Останні роки зустрічаю мало книг художньої літератури, які хотілося би перечитувати повторно, тим більше одразу по прочитанню, знову пірнути в історію, яку показав Автор чи знайти цікаві фрази, які вподобала при першому прочитанні. І талант цього Автора був знайомий здебільшого з публіцистики. Але після прочитання цього роману чекатиму кожного наступного з нетерпінням:Сергій Цоколенко. Світло або Жерці порожнечі

Весь сюжет розгортається на тлі подій в Україні "періоду Кучми", "до Майдана", хоча історія головного героя має значно ширшу географію. І тут є все, щоби зануритися в історію, переосмислити деякі сучасні події та світ людського співіснування загалом, замислитися над цифрами та співпадіннями в історії сучасної України чи про кохання та сенси стосунків між жінкою й чоловіком. Посміятися, зрештою, адже гумор — легкий і ненарочитий — переплітається зі зрадами й перемогами, бо такий стиль Автора в спілкуванні.

А потім, я певна, вам захочеться перегорнути ці сторінки знову і побачити те, що не впало в око за першим разом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: Украина,книга,роман,книжка,книги ,Україна,читати,читать,сучасність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.