У Харківському гастро-барі «LUMBER» відбувся Український літературний вечір

07 листопада 2016, 21:55
Власник сторінки
0
35
У Харківському гастро-барі «LUMBER» відбувся Український літературний вечір
Молоді патріоти слухають виступ Юрія Руфа

До заходу організованому ЦК "Азов" та «Східний Корпус» приєдналися багато сучасних українських літераторів і музикантів.

Увечері 6 листопада всупереч похмурої погоди в гастро-барі «LUMBER» на площі Свободи 8, в Харкові, зібралися безліч патріотично налаштованих молодих людей. В рамках літературного вечора, організованого ЦК «Азов» і «Східний Корпус» цінителі Української літератури мали змогу поспілкуватися з такими відомими літераторами як: Юрій Руф і Дмитро Савченко, почути дивовижну гру на бандурі Тараса Силенко, видатне акустичне звучання українського року у виконанні Святослава Бойка, фронтмена групи «Широкий лан». Для бажаючих поповнити свою бібліотеку була, також, організована автограф сесія представлених в рамках літературного вечора письменників. 

За словами організаторів, основна мета заходу, присвяченого третій річниці революції гідності, показати єдність українців з різних частин нашої країни, що особливо актуально в такі непрості для кожного з нас часи, і, з огляду на інтерес, викликаний заходом, серед патріотичної молоді, в подальшому, подібні вечори, будуть проходити якомога частіше.

Атмосфера літературного вечора в відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: культура,Харків,націоналізм,українська література
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.