Яна Загоруйко презентувала у Харкові свій фільм "CHP Дорожня поліція Каліфорнії"

18 березня 2016, 08:49
Власник сторінки
0
43
Яна Загоруйко презентувала у Харкові свій фільм  CHP Дорожня поліція Каліфорнії

Люди, що прийшли на презентацію, змогли поспілкується з патрульними поліцейськими Харкова в неформальній атмосфері.

У четвер ввечері, в івент-зоні Fabrika.space відбулася презентація короткометражного фільму "Дорожня поліція Каліфорнії" і неформальна зустріч з патрульними поліцейськими Харкова.

Ще недавно міліція в Україні викликала у суспільства недовіру та численні пересуди. Докорінно змінити ситуацію в правоохоронній сфері були покликані глибинні реформи, які розпочалися з патрульної служби. Навчанням новобранців опікувались каліфорнійські патрульні з Дорожньої поліції Каліфорнії. І щоб зрозуміти хто ці офіцери і які цінності вони несуть з собою, в Америку вирушили автор і продюсер проекту Яна Загоруйко і оператор Владислав Казаков. Результатом двотижневої подорожі став документальний фільм «Дорожня поліція Каліфорнії». Вони простежили, як народжується поліцейський від перших кроків в Академії до реальної роботи на дорогах країни.

Для порівняння глядачем Американської та Української патрульних служб на презентацію фільму були запрошені співробітники патрульної поліції Харкова, яким крім журналістів, задали часом досить складні та відверті питання, й самі глядачі.

За словами Оксани Оспіщевой, старшого інспектора сектору пресслужби, співробітники сьогоднішньої патрульної поліції максимально намагаються акцентувати свої зусилля на сервісних та профілактичних сегментах своєї роботи. Каральна функція поліцейських при цьому максимально мінімізована, втім це не зменшує їх здатності затримувати правопорушників.

Так само, за словами поліцейських, вони докладають всіх зусиль до рівності перед законом кожного громадянина. За відносно не тривалий час роботи нової патрульної служби в Харкові штрафи за різні правопорушення були виписані працівникам суду і прокуратури, депутатам різного рівня.

Детальніше про те, як проходила презентація фільму і зустріч з співробітниками патрульної поліції Харкова дивіться в фотоальбомі і відеосюжеті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: Харків,фільм,новая полиция Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.