Показ фільму Сталкер Тарковського в рамках проекту «Інше Кіно» в AlterSchool

08 лютого 2016, 23:49
Власник сторінки
0
23
Показ фільму Сталкер Тарковського в рамках проекту «Інше Кіно» в AlterSchool

Суботнім вечором в приміщенні AlterSchool на Чернишевського 80 зібралася група Харківської андеграундної молоді...

Молоді письменники і фотографи, художники і музиканти зібралися разом, щоб у рамках проекту «Інше Кіно» в затишній атмосфері за чашкою кави обговорити фільм Андрія Тарковського «Сталкер».

Команда AlterSchool позиціонує себе як новий проект в Харкові для розвитку молоді, що розвивається по типу інноваційних форматів IT кафе, де крім звичайного приємного проведення часу люди зможуть в зручному для себе форматі, вчиться чомусь новому. Тож подібні заходи тут абсолютна норма. Досить неформальна і воістину творча атмосфера закладу розташовує до творення і філософського, творчого пошуку.

Кіноперегляди ІНОЕКІНО - спільний проект харківського експериментального театру DeFacto і Альтер Школи, - одна з форм альтернативної невимушеної кіноосвіти в Харкові, це перегляд якісного авторського кіно, обговорення в режимі «real time», і головним чином, розбір основних аспектів кінофільму: проблематики, сюжету, візуальної структури, монтажу, звуку, технік зйомки, акторської гри. Основна мета проекту, - залишити для глядача в минулому пасивний перегляд у форматі розваги та аналіз на рівні «сподобалося-не сподобалося». Для чого куратори клубу режисер Роза Саркісян, режисер і художник Діана Ходячих вибирають фільми, при перегляді яких, за словами дівчат, «немає потреби їсти попкорн»

У подальших планах організаторів показ не тільки ігрових фільмів, але і документальних стрічок, а також запуск кінолекторію викладача Харківського університету мистецтв Ольги Дорофєєвої, присвячений аналізу кіно, а подробиці даного заходу можна побачити в фотоальбомі і відеосюжеті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: Харьков,Тарковский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.