«Прайзмі» ощасливила учасницю акції

28 серпня 2021, 15:00
Власник сторінки
0
104
«Прайзмі» ощасливила учасницю акції

Низький дохід часто дозволяє задовольняти тільки основні потреби. Порадувати себе чимось особливим без грошей дуже складно. Де ж їх узяти? «Прайзмі» підкаже.



Компанія нагородила грошовим призом клієнтку з Київської області. Димоченко Ольга Ярославівна регулярно купувала товари у «Прайзмі» та виконувала умови акції. Спочатку пані Ольга не повірила в свою перемогу, але постійна підтримка та інформування в телефонному режимі з боку компанії переконали її, що мрія здійснилася.

Представники компанії влаштували жінці справжнє свято: привітали і оформили потрібні документи для швидкого отримання грошового призу. В інтерв'ю вона розповіла, які саме мрії не вдається виконати через брак грошей.

Ольга Ярославівна мріє про особистий транспортний засіб - мопед. На ньому вона б з легкістю добиралася на роботу. На цьому великі фінансові цілі не закінчуються. Будинок Ольги Ярославівни давно потребує ремонту. Неважко здогадатися, яким непідйомним завданням для простої медсестри є ремонт. Переможниця акції щодня робить важливу роботу - допомагає доглядати за людьми, хворими на туберкульоз. На жаль, за цю відважну роботу вона отримує мізерну зарплату.

Крім матеріальних цінностей, жінка не забуває і про здоров'я. Вона прагнула здобути перемогу також заради здорових зубів. Тепер, коли виграш в її руках, вона в силах домогтися сяючої посмішки. Як кажуть у «Прайзмі», посмішка для їх клієнтів дуже важлива. Без добра і позитиву на душі перемогти набагато складніше.

Про перемогу Ольги Димоченко «Прайзмі» дізналася 26 лютого 2021 року на проведенні чергової маркетингової акції. Ведучий за допомогою лототрону і капсул з номерами випадковим чином сформував виграшну комбінацію чисел. Подібний метод визначення переможця дозволяє виграти будь-кому з учасників - рішення залишається за долею.

«Людський фактор у наших акціях повністю виключений. Все вирішує випадок. Часто люди засмучуються, коли програють, але в той же час у них залишається нескінченна кількість шансів одного дня отримати приз. І не один раз», - розповіли в

Ольга Димоченко вже отримала свій приз і зараз напевно думає, як скоріше втілити плани в реальність. Ви теж можете втілити свої. Щоб дізнатися більше інформації, дивіться, як пройшла зустріч з переможницею:

Приєднуйтесь до «Прайзмі», приймайте участь в акції і перемагайте!

 Автор: Тетяна Андрюшина

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,приз,прибыль,награждение,боярка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.