Як пенсіонерам вивести шахраїв на чистоту: поради від експертів «Родинного клубу

09 листопада 2021, 10:35
Власник сторінки
0
49
Як пенсіонерам вивести шахраїв на чистоту: поради від експертів «Родинного клубу

Сьогодні пенсіонери – це справжня мішень для шахраїв. Саме люди похилого віку найчастіше страждають від схем аферистів, адже їх легше обвести навколо пальця й виманити накопичені ними гроші. Як же пенсіонеру захистити себе і вивести шахрая на чисту воду? Де можна зустріти шахраїв? Відповіді на ці питання ми дізналися, поговоривши з представником компанії «Родинний клуб».

Компанія, до якої ми звернулися, займається торгівлею через каталоги. Саме люди пенсійного віку є основною цільовою аудиторією «Родинного клубу». Причина – простота і зручність здійснення замовлення: доставка товарів реалізується поштовими сервісами і не вимагає зайвих витрат часу.

До того ж, характерною особливістю «Родинного клубу» є маркетингові акції, які проводяться серед клієнтів компанії. Їхня мета - заохочувати постійних покупців і залучати нових, розігруючи грошові призи. Що ж з ними не так і чому люди часто радикально налаштовані проти компаній, які дарують гроші?

Експерти «Родинного клубу» знають відповідь: у цій сфері розвелося дуже багато шахраїв, тому довіру втрачають всі компанії, які займаються подібною діяльністю. Адже багато шахраїв уміють маскуватися під чесні компанії і таким чином виманюють гроші з наївних пенсіонерів, обіцяючи їм золоті гори.

Також українці часто натрапляють на каталожних аферистів, які працюють за такою схемою: обіцяють якісний товар, виманюють гроші і зникають.

Поспілкувавшись з представниками компанії Родинного клубу», ми дізналися реальні поради, які вбережуть вас і ваші гаманці від безжальних аферистів.

Щоб не стати мішенню для шахраїв, експерти «Родинного Клубу» поділилися ознаками компаній-аферистів:

Перше, що повинно вас насторожити – це відсутність офіційних правил акції на сайті компанії.  У них повинна міститися інформація про те, хто проводить захід, які умови маркетингової акції.

Друге – на сайті компанії не вказано телефон гарячої лінії, немає чату з оператором, немає форми зворотного зв'язку.  Пам'ятайте – чим більше способів зв'язатися з компанією, тим краще для вас.

І третє – не повідомляйте свої персональні дані.  У більшості випадків платіжним системам і інтернет-магазинам не потрібні ваші ІПН і дата народження.  Особиста інформація в комплексі з реквізитами вашої карти (номер, термін дії, CVV-код) – справжня знахідка для шахраїв.  Пам'ятайте – надійні компанії на своїх сайтах використовують захищене з'єднання для оплати послуг або покупки товарів.  Адреса безпечного ресурсу починається з https://

Незалежна компанія «Призова Варта», яка займається виведенням на чисту воду шахрайських акцій, провела перевірку «Родинного Клубу».  Вона розмістила власне розслідування.

«Коли ми лиш починали розслідування на 99.9% вважали, що десь таки прихований обман. Але поспілкувавшись з різними людьми, вислухавши різні сторони, ми переконалися, що компанії «Родинний клуб» немає чого приховувати. Усі їх акції, - прозорі. Ми зробили певні висновки, чому люди недовіряють все ж цій компанії. По-перше, люди розцінюють запрошення взяти участь у акції уже як виграш. По-друге, шахраї з подібними назвами уже зустрічалися на їх шляху. І власне через це, у них недовіра до всіх. І останнє, вони брали участь у акції, не виграли, і відповідно ображені, адже вважають, що все навколо обман», - прокоментували в «Призовій Варті».

Перевірка діяльності «Родинного Клубу» доступна на офіційному сайті «Призової Варти» а також за посиланням.

Всі переможці «Родинного Клубу» вказані на офіційному сайті компанії: .

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: деньги,акция,призы,выигрыш,розыгрыш,проверки,призовые
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.