Незаконні заправки Кличка і Комарницького щодня приносять їм мільйон гривень

11 вересня 2020, 09:25
Власник сторінки
експерт у сфері містобудування
0
989
Незаконні заправки Кличка і Комарницького щодня приносять їм мільйон гривень

Ще декілька років тому мер Києва Віталій Кличко та КМДА звітували про демонтаж 350 незаконних газових заправок в столиці, але насправді мер “демонтував” конкурентів та розмістив АЗС своїх друзів


Ці заправки приносять Кличку та “смотрящему” Денису Комарницькому мільйон гривен відкату щодня.

Звертаюсь до Володимира Зеленського та до Міністерства екології та природних ресурсів разом з Іриною Верещук, Миколою Тищенко, Андрієм Пальчевським розібратись з тим, як виконуються доручення про контроль за обігом паливно-мастильних матеріалів в Україні.

Хочу нагадати, що ще декілька років тому Кличко та КМДА звітували про демонтаж 350 незаконних газових заправок в місті Києві. А насправді мер Кличко просто демонтував конкурентів та розмістив АЗС своїх політичних друзів. Він кришує незаконні заправки разом з новим "смотрящим" по місту Києву Денисом Комарницьким. На проспекті Корольова, 8 торгує дизпаливом та бензином невідома фірма з немаркованим кіоском, наражаючи на небезпеку і автомобілістів і перехожих.

Закликаю чиновників КМДА звернути увагу на благоустрій території на місцях незаконних заправок. Департамент містобудування та архітектури, Департамент міського благоустрою не бачать порушень благоустрою? Може Департамент земельних ресурсів, чи КМДА надавали документи землекористування для розміщення АЗС? Чи в Києві можна з бочки на вулиці торгувати чим завгодно? Об'єкт підвищеної небезпеки класу наслідків СС-2 стоїть без документів, але продавець налом бере плату за необліковані ПММ на окрузі Колі-котлети (нагадаю, це - прізвисько нардепа Миколи Тищенка) та стверджує, що з усіма "домовлено.

Закликаю звернути увагу на цю ситуацію ЗМІ, зокрема - телеканал "Kyiv.Live". Цей ролик спеціально для вас, розслідувачі! Таких заправок по Києву десятки і вони щодня приносять банді "смотрящих" мільйон гривень "відкату". Шукаєте проблеми? Не бачите звідки поповнити бюджет столиці?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,Виталий Кличко,заправка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.