Кличко покриває нову будівельну піраміду в Києві

26 серпня 2020, 11:30
Власник сторінки
експерт у сфері містобудування
1
4982

Кличко покриває корупційні схеми в будівництві незаконних ЖК


Мер Києва Віталій Кличко покриває будівельну піраміду “смотрящего” Дениса Комарницького, внаслідок чого ще 15 тис. сімей можуть залишитися без квартир

Зловживання владою та корупційні схеми в сфері містобудування досягли останнім часом катастрофічних масштабів. Афери посадовців КМДА, ДАБІ та Мінрегіону загрожують чисельним інвесторам житлового будівництва в місті Києві. Тотальні порушення Законів України «Про будівельні норми», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності» чиновниками, замовниками та підрядними організаціями житлового будівництва стали причиною виникнення нового явища в Україні - так званих «постраждалих інвесторів»

Хочу нагадати, що на добудову незаконних самочинних житлових комплексів «Укрбуду» Максима Микитася держава виділила понад 2 млрд грн іпотечного кредитування, незважаючи, за його словами, на відсутність правових підстав і всупереч чинному містобудівному і земельному законодавству.

Фактично всі українці стали «постраждалими» від будівельної мафії столиці України на чолі з головою КМДА [Віталієм Кличко]. Чергова будівельна піраміда в Києві створена компанією «Інтергал-Буд» Володимира Зубика, яка входить до Конфедерації будівельників України і є частиною синдикату «смотрящого» за столицею Дениса Комарницького. Саме домовленості між колишнім керівництвом Мінрегіону, тіньовим офісом КМДА, Конфедерацією будівельників та Державною архітектурно-будівельною інспекцією України дозволило «Інтергал-Буду» побудувати 52 житлових комерційних житлових будинки з порушеннями Державних будівельних норм, а також одночасно зводити понад 1 млн квадратних метрів житлових площ в різних регіонах України з стандартним переліком порушень законодавства, ДБН, СанПін, ДСТУ, Нацстандартів тощо.

Проаналізувавши 13 житлових комплексів, які на сьогодні будуються «Інтергал-Будом» в місті Києві, маємо невтішні прогнози про чергових 10-15 тис. сімей, які не отримають своїх квартир внаслідок корупційної фінансової піраміди керівництва компанії.

Зважаючи на вищенаведене, має місце загроза обману вкладників Фонду фінансування будівництва забудов ТОВ «Інтергал-Буд» та визнання житлових комплексів самочинним будівництвом, що може призвести до обвалу ринку житлової нерухомості в Києві та до чергових витрат бюджетного фінансування на покриття касових розривів афери керівництва КМДА, яке фактично покриває корупційні схеми в будівництві незаконних житлових комплексів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.