30 срібняків для ТОВ "РТМ Україна"

04 серпня 2020, 13:41
Власник сторінки
0
1187
30 срібняків для ТОВ  РТМ Україна

Як відомо, рекламна компанія «РТМ-Україна» раніше підписала договір щодо оренди рекламних щитів для передвиборчої кампанії вже згаданої проросійської «ОПЗЖ».

25 жовтня 2020 року в Україні заплановано провести місцеві вибори, підготовка до яких вже йде «повним ходом». І хоч до початку передвиборчої кампанії залишилося ще достатньо часу, деякі політичні сили вже давно активно працюють над популяризацією своїх програм та агітацією якомога більшої кількості виборців.

В таких випадках в нагоді стають великі рекламні компанії, по допомогу до яких часто звертаються не лише політичні організації. Проте сьогодні мова йтиме саме про них. Конкретніше – про суперечливу проросійську політичну партію «Опозиційна платформа за життя». З даною організацією асоціюються такі прізвища як Рабінович, Медвечук, раніше Мураєв, Бойко та інші. А 25 травня 2020 року Печерський суд навіть зобов’язав відкрити справу про державну зраду проти деяких представників ОПЗЖ. Вже одних цих слів достатньо, аби зрозуміти, яку функцію має на меті виконувати дана політична сила – функцію «п’ятої колони». А для того, щоб це було легше зробити, керівники та координатори партії активно взялися за організацію передвиборчої кампанії 2020 року. Протягнути руку допомоги люб’язно погодилася рекламна компанія «РТМ-Україна».

Група Компаній «РТМ-Україна» є частиною холдингу UFuture. UFuture – це холдингова компанія українського підприємця Василя Хмельницького, яка об’єднує його бізнесові та соціальні проєкти. Варто наголосити, що Генеральним директором компанії є Олег Невельчук, який свого часу дуже активно заявляв, про те, яку агресивну інформаційну політику проти України веде Російська федерація, а тепер і сам став частиною, за допомогою якої це можна зробити ще легше!

Як відомо, рекламна компанія «РТМ-Україна» раніше підписала договір щодо оренди рекламних щитів для передвиборчої кампанії вже згаданої проросійської «ОПЗЖ». Йдеться, зокрема, про такі цифри: на серпень – 1000 одиниць, вересень – 1500, жовтень – 3000 одиниць. Як бачимо, дана політична сила може собі дозволити таку масштабну передвиборчу кампанію. А чому б і ні, якщо вона фінансується РФ?! І як же ж прекрасно, що в Україні є «добрі люди», які завжди готові допомогти (ну і підзаробити), не зважаючи на те, що підтримують так звану «п’яту колону»!

Ще цікавішим є той факт, що більшість рекламних щитів зорієнтована саме на східні регіони країни, де так би мовити, готовий грунт на просування проросійських ідей «ОПЗЖ», адже на західноукраїнських землях така стратегія навряд чи спрацює, а грошики-то тю-тю…

Таким чином, передвиборча кампанія в Україні набирає розмаху і тут, як кажуть, всі засоби хороші. Дана стаття лише вкотре доводить, що політика – це велика гра для дорослих, де поєднуються гроші, влада, зв’язки, а погляди та переконання є досить нестійкими та залежать лише від конкретної суми грошей, яку пропонують!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Медведчук,регионалы,билборд,наружная реклама,баннерная реклама,Бойко,рекламная кампания реклама,опозиція,опозиційні лідери,інформаційна війна,схід,Опозиційний блок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.