У Києві відбудеться фестиваль здорового стилю життя «Живи активно!»

03 червня 2019, 14:11
Власник сторінки
0
40
У Києві відбудеться фестиваль здорового стилю життя «Живи активно!»

8 червня стартує новий, вже 4-й сезон Всеукраїнського фестивалю «Живи активно» про здоровий і активний спосіб життя, який щорічно робить українських громадян ще здоровіше.

8 червня стартує новий, вже 4-й сезон Всеукраїнського фестивалю «Живи активно!» про здоровий і активний спосіб життя, який щорічно робить українських громадян ще здоровіше. Просто серед дерев і квітів відвідувачі зможуть дізнатися рівень цукру в своїй крові, зробити електрокардіограму, виміряти тиск, отримати прогноз ризиків щодо розвитку хвороб серця і судин і отримати інші консультації лікарів. Обіцяємо багато розваг для дітей, змагання, майстер-класи та лекції.

Також, усі бажаючі зможуть поспілкуватися з кардіологом, дієтологом, ортопедом, сімейним лікарем, окулістом, алергологом і лікарями інших спеціальностей.

Кожен гість, незалежно від темпераменту і віку, отримає корисні знання і рекомендації:

  • Що робити, щоб не хворіти
  • Як вибрати власну дієту і почати здорово харчуватися
  • Як полюбити рух і спорт
  • Чому варто знайти собі хобі
  • Як розвивати дитину
  • Організатори обіцяють багато розваг для дітей, змагання, майстер-класи та лекції. «Живи активно!» - це майданчик для спілкування - з лікарями, тренерами, викладачами і, нарешті, активними і позитивними людьми, які надихають.

    Фестиваль буде проходити:

    8 червня з 12.00 до 17.00

    Парк «Перемога», вул. Генерала Жмаченка, метро Дарниця

    Вхід вільний

    Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
    РОЗДІЛ: Новости Киева
    ТЕГИ: здоровье,фестиваль,активный отдых
    Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.