Професійне вдосконалення лікаря: рекорд кількості учасників у Харкові

28 листопада 2019, 19:15
Власник сторінки
0
39
Професійне вдосконалення лікаря: рекорд кількості учасників у Харкові
Лікарі Харкова ніколи не зупиняються на шляху власного вдосконалення

14 листопада Тренінг-програму «Мистецтво лікування» у Харкові відвідала рекордна, у порівнянні із минулими роками, кількість лікарів – понад 1 500.

Постійне вдосконалення – прямий шлях до професійного розвитку. Особливо, якщо мова йде про охорону здоров’я, де використання нових методів та засобів лікування здатне не тільки допомогти пацієнту, а й врятувати життя. Із метою запобігти тенденції професійного старіння, Всеукраїнська громадська організація «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» та ГО «Академія розвитку медичної освіти», за підтримки МОЗ України починаючи із 2007 року організовує Всеукраїнську тренінг-програму для лікарів «Мистецтво лікування», яка щорічно охоплює 19 областей України та залучає понад 10 000 лікарів-учасників.

Медицина – одна з найбільш прогресуючих сфер, бути в курсі усіх інновацій наразі не так просто як може здаватись на перший погляд. Особливо якщо на розвиток просто не вистачає часу. Найперша та найголовніша задача Всеукраїнської тренінг-програми – забезпечити передачу інформації від лікарів-науковців – учасникам, шляхом коротких, змістовних доповідей. Такий формат експрес-курсу, дозволяє прослухати великий обсяг інформації протягом одного дня, не полишаючи при цьому практики.” – зазначає Голова правління ВГО «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини», професор, д. мед. н. Ольга Миколаївна Барна.           

Із кожним роком лікарі Харкова стають більш зацікавленими у власному професійному розвитку. Про це свідчить кількість відвідувачів, яка росте із кожним роком. Відтак, минулорічна тренінг-програма «Мистецтво лікування», зібрала близько 700 учасників, що на той час було рекордною кількістю серед медичних заходів Харкова. VII Конгрес «Профілактика. Антейджинг. Україна» який відбувся у березні 2019 року, зібрав три повних зали та дав можливість 900 лікарям обмінятись досвідом. Тренінг який відбувся 14 листопада зібрав рекордну, для Харкова, станом на 2019 рік, кількість учасників, що становить більше 1500 осіб, та дав розуміння організаторам, що охорона здоров’я потребує нових, дедалі масштабніших тренінг-програм.

“Харків завжди був та залишається науковим центром країни, тому не дивно, що така рекордна кількість учасників саме тут.” – повідомляє керівник проектів ВГО «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» Анна Сергіївна Кузнецова.

У 2020 році Асоціація планує провести 24 професійні тренінги у 20 областях України та залучити до професійного вдосконалення 25 000 лікарів. Місія проекту – поліпшення якості охорони здоров’я України шляхом просвітництва та наукової діяльності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: медицина,Харьков,здоровье,врачи,тренинги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.