В Україні відбувся онлайн тренінг для лікарів присвячений вакцинації та інфекцій

30 листопада 2020, 17:03
Власник сторінки
0
29
В Україні відбувся онлайн тренінг для лікарів присвячений вакцинації та інфекцій

27 листопада у рамках освітньої ініціативи для лікарів “Мистецтво Лікування” відбувся Всеукраїнський он-лайн тренінг присвячений вакцинації - «Інфекційний контроль. Від вакцинації до лікування»

У науковій програмі прийняли участь більше 1600 лікарів із різних регіонів України. За 8 годин онлайн трансляція тренінгу набрала більше 13 тисяч переглядів на Youtube. Доповідачами виступили міжнародні експерти – науковці міста Дублін, Ірландія: професор Національного Університету Дубліну Ентоні О’Реган та головний науковий співробітник шпиталю Святого Джеймса Хелен Беррі, а також українські медичні науковці Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Он-лайн курс був поділений на декілька частин, серед яких блок присвячений спеціалізованій допомозі в умовах пандемії Covid-19 та інфекційним захворюваннями органів дихання. Тренінг ознайомив лікарів із особливостями рекомендацій до вакцинації, факторами ризику поширення інфекційних захворювань, ознайомив із своєчасними шляхами їх виявлення та нейтралізації. Інтерактивний формат дозволив учасниками поспілкуватись із доповідачами, поставити власні питання та обмінятись досвідом. 

“Умови пандемії відкрили нові можливості для навчання. Онлайн формат дозволяє зібрати та залучити до професійного вдосконалення велику аудиторію лікарів, які мають можливість прослухати великий обсяг інформації протягом одного дня і не полишати при цьому практики.” – зазначає Голова правління ВГО «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини», професор, д. мед. н. Ольга Барна.

«Мистецтво Лікування» - освітній проект Всеукраїнської громадської організації «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини», який наразі є найбільшою та наймасовішою безкоштовною освітньою програмою для лікарів. За останні 4 місяці у рамках курсу проведено 223 години дистанційного навчання, зареєстровано 104 561 нових учасників, до співпраці залучено понад 100 лікарів-науковців України та світу. Співорганізатори тренінгу – Національний  медичний університет імені О.О. Богомольця та Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика.  

За матеріалами Газети "2000": 

https://www.2000.ua/novosti/zarplati-dlja-medikiv-stepanov-rozpoviv-de-obicjana-nadbavka/v-ukraini-vidbuvsja-onlain-trening-dlja-likariv-prisvjachenii-vakcinacii-ta-infekciinomu-kontrolyu.htm?fbclid=IwAR3JKCFoo26HXvicx7-Aro73yJFsN9iRr0QMD298ql8NHvXmPALGYYUh-NA

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: медицина,здоровье,тренінг,дистанційне навчання,коронавірус,вакцинація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.