ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ КИЄВЕ МІЙ !

26 травня 2019, 13:50
Власник сторінки
Економіст
0
90
ЯК  ТЕБЕ  НЕ  ЛЮБИТИ  КИЄВЕ  МІЙ !

З Днем Києва !

Києве мій! Я закохався у тебе з першого погляду. Ти пригорнув мене, дозволив зануритися у себе з усією головою і став домівкою. Ти поставив мене на крило, навчив і зростив. Всі найяскравіші моменти мого життя подарував мені ти. Ти подарував радість любові, насолоду пристрасті і щастя від першого дитячого крику. Ти став моїм життям! 

Дякую Богу за те, що Він привів мене до тебе, Киеве мій!
Люблю тебе усім серцем.
Я змінився в тобі, змінився правда і ти. Ти вже не такий, яким я побачив тебе уперше в 1991-му. Нажаль змінюють тебе часто не в кращий бік. Ти втрачаєш свій символ, каштани. Нещадно забудовують твої чарівні парки і сквери, руйнують пам’ятки. Але я вірю, що твої діти прозріють і знову зроблять тебе самим зеленим містом Європи, зроблять тебе найзручнішим місцем в світі для життя і розвитку. Я мрію про це і буду робити усе належне від мене, щоб цей час настав якнайшвидше.

Я вдячний киянам, які привітно ставились до мене і дозволили пустити коріння мого роду. Дозволили насолоджуватись тим, що створили їхні батьки і діди. До болю прикро, що сучасні нащадки великих розбудовників Києва часто не цінують твою неймовірну історично-культурну спадщину, мій коханий Київ.

Ти доніс нам свою велич крізь віки. Вірю, що негаразди сьогодення минуть і ми зупинимо бетономерів, бо ти повинен освячувати своєю могутністю і красою не тільки Україну, а й увесь світ. Повинен дарувати можливість споглядати і доторкатись до родзинок історії і культури української нації. Живи і процвітай у віках, зі святом тебе славетний Київ! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,День Киева,Київ,столиця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.